2777
2789
منم همین طورحتی عروسی خواهرم هم نرفتم

من لوازم آرایشی برند خوب گرفتم هم آدم  مطمئن تره هم 6 میلیون پول رو یه شبه ب باد نمیده . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

واقعا هزینه هاشون زیاد شده من خودم الان لباس بگیرم دیگه زورم میاد پول میکاپ بدم فوقش همون لباس کفش ت ...

من لباس هم نخریدم، از یکی از خواهرام گرفتم یکی

خسیس نیستم ولی به نظرم خرج بیخود بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم میکاپ ارایشگاه زیبایی ادمو میگیرهچهره رو بزرگ میکنه بعد اصلا ارایشت متناسب با چهرت نیست

اره بابا با اون لوازم آلوده شون 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
واقعا هزینه هاشون زیاد شده من خودم الان لباس بگیرم دیگه زورم میاد پول میکاپ بدم فوقش همون لباس کفش ت ...

من عروسی خواهرم هم آرایشگاه نرفتم

خیلی هم خوب شدم

ی خط چشم و ریمل دگ آرایشگاه نمیخاد بابا

الان دخترهای ۱۵ ساله در حد آرایشگاه ها بلدن خودشون رو ارایش کنند دگ همه بلدن

آخه آرایشگاهم کاری نمیکنن الان دخترعموم میخواد بره میگه بیا بریم گفتم نمیام فک کرده پول ندارم درصورتیکه ک مطمعنم خوب درست نمیکنن

☕🎵🍫🍻
اره بابا با اون لوازم آلوده شون

اینو خوب اومدی

واقعا عمومی و الوده

ادم توی خونه خودش با ارامش بدون خستگی بدون تلف کردن ساعتها وقت 

تمیز ارایش کنه بره 

آرایشگاه جز خستگی و اعصاب خوردی و پول هدر دادن هییییچی نیس 

🔴

اینو خوب اومدیواقعا عمومی و الودهادم توی خونه خودش با ارامش بدون خستگی بدون تلف کردن ساعتها وقت تمیز ...

کاملا موافقم 🦋

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
اینقدر زیاد شده هزینه آرایشگاه ؟!!

اره خواهرم عروسی دختر عموم رفت نوبت بگیره گفته بودن 5800 . بعد نرفت 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اره خواهرم عروسی دختر عموم رفت نوبت بگیره گفته بودن 5800 . بعد نرفت

یااااا علییییی

شش میلیون بگو ی انگشتر بخر بنداز دستت

حیف پول واسع چند ساعت

تازه ادمو زشت تررر میکنن اینقدرم پول میگیرن 

یااااا علیییییشش میلیون بگو ی انگشتر بخر بنداز دستتحیف پول واسع چند ساعتتازه ادمو زشت تررر میکنن این ...

اره والا😐 

6 تومنو داد کلاس جواهر دوزی ثبت نام کرد وسایلاشم گرفت الان داره سر دوشی و ریور الات و تور عروس‌ و اینا درست میکنه انلاین شاپ داره

اهااااان این شد💪👌

خودم کلی تشویقش کردم.. استعدادش خیلی زیاده اما مشغ نمیکنه الان همش کارهاشو تحسین میکنم تا پیشرفت کنه بره بالا