2777
2789
مثلا چه کار میکردم خیلی درونگرا بودم اهل هیج برنامه ای نبودم کسی هم سر راهم قرار نگرفت چون فقط رفتم ...

نه منظورم اینه که 

خواستگار داشتین پافشاری میکردین برای ازدواج

معجزه کن صبر مرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه منظورم اینه که خواستگار داشتین پافشاری میکردین برای ازدواج

نه بابا گفتم مورد معرفی بود که قبول نکردم 

کلا نسبت به اون رفتارش در مورد اون دو تا عروسی که گفتم عجیب نبود ؟

نه بابا گفتم مورد معرفی بود که قبول نکردم کلا نسبت به اون رفتارش در مورد اون دو تا عروسی که گفتم عجی ...

چرا 

اکثر مادرا دختراشون رو میبرن تو جمع که پسندیده بشن و خواستگار پیدا کنن رفتار ایشون عجیبه

معجزه کن صبر مرا 
از من بدتر نیستی

مثلا تو خونه کنترل تلویزیون دست خودشه 

ماهواره‌ داریم فقط اخبار می بینه یک کانال بزنه یک فیلم پخش کنه حاضر نیست اون کانال باشه اصلا یک وضعی 

خودمون شبیه پادگانه 

اما سکوت و آرامش هست دوست دارم زودتر تموم شه زندگی 

دلیلی نمی بینم زندگی زو ادامه بدم 

مثلا تو خونه کنترل تلویزیون دست خودشه ماهواره‌ داریم فقط اخبار می بینه یک کانال بزنه یک فیلم پخش کنه ...

ارامش اصلش من پدرم الهی درد بی درمون بگیر الهی خوشی نبین الهی سرطان بزن به به جونش تحمل خونه رو ندارم داداشم آرامش ازم گرفت ۲روز لب به غذا نزدم فکر خودکشی فراز از خونم 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
چرا اکثر مادرا دختراشون رو میبرن تو جمع که پسندیده بشن و خواستگار پیدا کنن رفتار ایشون عجیبه

همین من برای همین میگم عجیبه 

دز حقش هم کارهایی کردم که جبران مادری و زحمت‌هاش رو بکنه 

اما گاهی شده بارها مثلا گفتم فلان کفش رو بخرم گفته نه نخر گرونه 

آنوقت الان برای یک کار ساخت و ساز تا الان صد میلیون ازم گرفتند هر چند بارها بابام ابراز شرمندگی کرده ولی کلا دلم خونه 

چقد رفتار مادرتون شبیه یکی از فامیلای ماست . دخترا و پسرای اون فامیلمونم هم سنای شمان . بچه کوچکه خانوادشون الان ۳۹ سالشه و مجردن همشون ‌. مامانه هیچ کسو در حد بچه هاش نمیبینه . حالا بچه هاش خوب هستن ولی نه دیگه اونقد بثل بقیه ان . فقط بچه بزرگش سر به راهه . اونم با اینکه دختره شبا اصلا خونه نمیاد میره خونه مایلا و دوستاش میمونه میخوابه همونجا. بقیه شو خیلی شرایط بدی دارن از همه لحاظ

اخه کجا آشنا شم؟ با کی ؟ الان بیشتر دلم بازنشستگی و کنج خونه رو میخواد

این همه توی نت باهم آشنا میشن شما هم ازین فرصت استفاده کن

کنج خونه نشستن که باعث آشنایی نمیشه باید بری باشگاه کلاس... هر جایی که بتونی توی اجتماع باشی

رفتار پدر و مادر برای اینکه برای دختر خاستگار بیاد یا پسراشون زن بگیرن خیلی مهمه . من دیدم تو همین فامیلمون . انقد رفتارای نامتعارف و خود بزرگ بین داشتن که اصلا هیچکی جرات نمیکرد بره سمتشون . با اینکه خوب بودن ولی پخ خاصی نبودن . این ده سال اخیر هم که خیلی اوضاعشون خراب شده

کسی سمتم نیومد مورد معرفی بود نمیدونم جدی بودند یا نه اما من قبول نکردم ببینمشون چون هیچ وقت من رو آ ...

عزیزم دیگه ۴تا دهه رو گذروندی چندسال دیگه فرصت باروری رو هم از دست میدی بنظرم با سایت همدل شروع کن که تلویزیون هم داره تبلیغش میکنه اونجا ببین با کی میتونی آشنا شی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️