2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 512 پست
فزوعی و البالو زرنگ و راز مامانیی و این اخری هم زنبامرام همشون یکی و فیکن دیگه😂

زنبامرام کدومه از کجا میشه تاپیک خوند؟

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید ندارن به این احتمال فکر نکردی؟؟؟ 

شاید بد بخت مجبوره بیاد ولی پول نداره! شاید کل پس انداز یه ماهش اصلا اون ۵۰۰ تومنه! 

چون خودتون تو ناز و نعمت بزرگ میشین فکر میکنین همه مردم بد بخت مثل همن؟

یه کارگر که روزی ۵۰۰ میگیره به زور خرج زن و بچه رو میده چند میلیون از کجا بیاره برا عروسی؟

کاش ادما یکم انسانیت داشتن همش فکر چشم و همچشمی نبودن 

چندروز پیش یکی داشت بهم می‌گفت اگر بیاییم عروسیت ۱ تومن میندازیم درحالی که پنج نفر هستن 

بعد می‌گفت عروس داماد دلشون خواسته پز بدن تالار شیک بگیرن به ما چه 😐

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خب شاید ندارن به این احتمال فکر نکردی؟؟؟ شاید بد بخت مجبوره بیاد ولی پول نداره! شاید کل پس انداز یه ...

قطعا وقتی عروسی دعوت میشی یا قراره پس بدن بهت یا قبلش دادن .

کسی هم که دعوت میشه اگر شعور داشته باشه از قبل یه ذره یه ذره هم شده پس انداز می‌کنه یا نهایتا به جای آوردن بچه ها دو فری میان 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

فزوعی همونی که اسم نی نی ش لنا بود

نی نی نداشتش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937