2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 11488 بازدید | 845 پست
عزیزم مثلا منم بگم چون غذاشون شیشلیک نبود خیلی زشت بود و چه عروسی چیپ و مزخرفی بود؟اونا وظیفه ندارن ...

منم نگفتم همه باید کادوی آنچنانی بدن اگه هر کسی در حد توان خودش هم کادو بده خیلی هم عالی 

عرض من با اون دسته عزیزانی که با وجود اینکه میتونن اما خودشونو زرنگ فرض میکنن و در کمال پررویی میان نگاه میکنن میرن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم شما خودت جزو اون دسته هستی که بهت برخورده من اگه از اول بدونم کدوم مهمونا اینجوری هستن معلومه ...

بعدشم طرف ما چون نزدیکانه همه کادو خوب میدن اما کادوشون از سر اجبار و حرف نیست

واا😐😂😂

عزیزم چه کاریه همون اول اعلام کنید نفری n تومن بیارین با رضایت نامه بریم اردو عروسی

خرج شامشو بده یعنی چی 😂😂

دو نفر ازدواج میکنن بتونن عروسی میگیرن نتونن نمیگیرن

بقیه چه وظیفه ای دارن که با کادو هزینه شما رو برگردونن

اون کادویی که میدن برای کمک با زوجه

هر کس به اندازه توان و خواسته خودش میده

نزنید این حرفا رو اینجا مجازیه بیرون ابروتون میره بهتون میخندن 

خوشم میاد هیچکدوم از هزینه ها خبر ندارین ک فک میکنین چیزی ک من گفتم با عکس و عمارت و .... ایناس نفری ...

میفهمیمممممممم، ولی عروسی برای این نیست که عروس و داماد یه شب به یاد ماندنی برا خودشون با پول مردم درست کنند وچشمشون دنبال یذره شامی که مهمانهامیخورند باشه، به نظر میاد علاوه بر هزینه های عروسی بدتون نمیاد یه میزانی هم بیشتر بشه که این وسط یه سودی هم ببرید

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
دقیقا باید بنویسن تالار فلان شماره کارتدستگاه کارتخوان نیز موجود میباشدهزینه ی ورودی با هزینه ی پارک ...

درغیر اینصورت از همین راهی که آمده اید....برگردید🤣.

.

جالبه با این همه تعریف از خودشون بازم چشمشمون دنبال دوزار شاباش و کادویی هست که قراره مهمان براشون بیاره

چقدر چشم دل تنگیطرفای ما اصلا بعضی خونواده ها کادو نمیگیرن از مردماینقدر چشمت به دنبال پول مردمه یعن ...

شما لازم نکرده واسه من تعیین تکلیف کنی خودم صلاح خودمو بهتر می‌دونم شما هر چقدر دوست داری بذل و بخشش کن 

چیزی که عوض داره گله نداره وقتی عروسی هاشون کادو بردم الانم توقع دارم بیارن عاشق چشم و ابروشونم نیستم 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
منم نگفتم همه باید کادوی آنچنانی بدن اگه هر کسی در حد توان خودش هم کادو بده خیلی هم عالی عرض من با ا ...

این شد یه حرف حساب 

ولی نگران نباش همه این ادم زرنگا به قول خودشون بالاخره یجا خیلی براشون سنگین تموم میشه به شخصه تو اطرافم دیدم

ولی خب وقتی میشناسم یا دعوت نمیکنم یا اگه نمیشناختم و دعوتم کردم اگه نداد دیگه حال خودمو شبمو دوران شروع زندگیمو خراب نمیکنم که وای فلانی پولدار بود و کادو نداد خب به درک واقعا من نوعی که میدونم برای کاسبی و کادو عروسی نگرفتم بهم فشار نمیاد اونم چوبشو جای دیگه میخوره و ارزش یک دقیقه اعصاب خوردی منو نداره

خب نیادچنین شخصی نیاد عروسیبخدا اگ واسه بقیه هم مهم باشه

عروسی ادمائی با طرز فکر شما هم بخدا برا مهمان مهم نیست، کاش دعوت نکنید وقتی زاویه ی دیدتون اینقدر محدوده

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
اینا همون گدا گشنه هایی هستن که با قرض و قسط و وام عروسی میگیرن.و چس کلاس میان...بعد توقع دارن مهمون ...

حرف دهنتو بفهم ابله 

گداگشنه خودتی

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
@بگویاسی بیا

داشتم تایپ میکردم تعطیل شد

فزوعی خوقاق و البالو زرنگ یکین

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937