2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 512 پست
شاید دستشون خالیه بعدم کسی نباید پول شامی که قراره تو عروسی بخوره رو حتما بدهدر واقع عروسی برای جشن ...

کسی وظیفه ای نداره ولی داره تو این مملکت زندگی میکنه

میبینه اوضاع چجوری

میدونه اگ بخواد بره همین شامو بیرون بخوره چقدر باید پول بده. 

حداقل پول شامشو بده

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
کرمانشاه

بسم الله

البته تو اسلام داریم ..برا خانواده عزادار تا سه روز غذا ببرید که مصیبت دیدس، ولی پول دادن رو نشنیده بودم تا حال 

جالبه

البته اگه بچه یتیم مونده به نظرم خوبه این کار

ولی اگه سطح مالی‌شان خوبه، به نظرم درست نیست

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا یعنی شما تو این جامعه زندگی نمی کنید؟ ممکن ی نفر کارگر باشه یا ...شاید دلخوشیش همین عروسی رفتن ...

چرا دو طرفه نمیبینید؟ اون تو این مملکت زندگی نمیکنه؟؟ همین شامو بخواد بره رستوران بخوره چقدر میشه؟؟ فقط پول شامشو بده

انقدر بدم میاد تو عروسی وعزاپول جمع میکنن....که چی اخههه؟! این چه رسمیه واقعا؟یارو میخواد عروسی کنه ...

والا کادو باید آبرومندانه باشه

مثل این ک دو هزار سال عروسی نگرفتین از قیمتا خبر ندارینوالا عروسی معمولی شامش نفری ۵۰۰ در میادقطعااا ...

شما نگران نباش ما کلا عروسیامون اینقدر کادو میدیم هرکی هم عروسی خودمون اومده همینقد داده ضررم نکرده تا حالا...

هفته پیش عروسی دختر خالم بود با ۳۰۰ نفر دعوتی ۱۵۰ خرج عروسی شد ۱۷۰ براش شد نه تنها ضرر نکرد سود هم کرد...

من خبر از عروسی سمت شما ندارم ولی عروسی سمت خودمون خیلی ساده و خودمونی برگزار میشه بریز و بپاش الکی و شاباش ماباشم نداریم

خوب سلف سرویس و عروسی های آنچنانی که همه جا باب نیستانتظارتونو‌ از بقیه بیارید پایینیکمم رحم و مروت ...

سلف سرویس؟؟؟؟ اون نفری حداقل ۸۰۰ تومنه

نفری ۵۰۰ بخدا یه عروسی معمولیه

کسی وظیفه ای نداره ولی داره تو این مملکت زندگی میکنهمیبینه اوضاع چجوریمیدونه اگ بخواد بره همین شامو ...

شاید نخواد به زور بخواد بره شام بخوره خب 

ولی توی عروسی شرکت میکنه که حفظ ادب و احترام کنه وگرنه میرن ساندویچی ۵۰۰ تومن ۵ تا ساندویچ میگیرن کسی ام اینجوری پشتشون حرف نمیزنه و قضاوتشون نمیکنه 

واقعا عروسیا شده چشم و هم چشمی و دنبال اینن کی چقد داد کی چی پوشید کی چقدر شاباش داد واقعا لذتی توش وجود نداره تهش هم اونی که عروسی رفته پشیمونه و غیبت میکنه هم کسی که عروسی گرفته

مگه طرف میاد رستوران ک حداقل پول شامشو بده؟؟؟طرف میخاست بره رستوران ک لنگ شما نبود یه کیلو گوشت میخر ...

رستوران نمیاد ولی خیییییییلی زشته ۵ نفر آدم ۵۰۰ هدیه بدن

مای فامیل داشتیم فکرش،این بود باید کل هزینه عروسی از فامیل دربیارن

قطعا کلش در نمیاد

چون بخش زیاااادی از هزینه ها صرف لباس عروس و گل و آرایشگاه و فیلمبردار و عمارت و .... میشه

ولی دیگه یه خانواده خیلی زشته زیر ۱ تومن کادو بدن

خب دعوت نکنن😐دعوت میکنن تازه منت شامم سر مردمم میزارن

شاید کسی پول نداشته باشه

مگه کاسبیه🤦🏻‍♀️عروسی برا دورهمی و خوش بودنه کسی که پول میده هم از روی محبت داده نه وظیفه

همه که پولدار نیستن عزیزم

رستوران نمیاد ولی خیییییییلی زشته ۵ نفر آدم ۵۰۰ هدیه بدن

نه اصلا هم زشت نیست

مونده هدف چی باشه

هدفتون اگه اینه خب ۲۰۰ م خرج کنم  از مردم ۳۰۰ م تیغ بزنم اره میشه زشت ولی اگه هدف خوش گذرونی باشه هیچی زشت نیست واقعا خیلیا ندارن و فقطم خرج کادو نیست واسشون فقط یه لباس و شلوار واسه زن و بچشون بگیرن ۴.۵ تومن درمیاد حالا بیشتر پس اونی ک اینقد هزینه میکنه تا بیاد عروسیم لایق احترامه ولو اصلا کادو نده....