2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میشه تلقین نکن 😅 کلا دیگه نابود نمیشه که اگر همه چیز باهم جور بشه و مهرش به دلت بیوفته میشه😁حا ...

ازمایشام نرمال بود دکتر گفت هورمونیه اما سونو ندادم قطعی نیست 

به جز اینم مکمل و تونیک مو و اینا داد خداکنه هرچی هست نیاز نباشه مدت طولانی اینارو مصرف کنم به قول شما خیلی عوارض داره

تنبلی تخمدان داتشی؟

اره موهای زائدمو اصلا کم نکرد

ولی برای ریزش مو جواب داد

حالا خیلی نگرانم که قرصارو همینجوری ادامه بدم یا نه اخه شنیدم توی دراز مدت پوکی استخوان و یسری مشکلات ایجاد میکنه

واقعا ارزومه تموم بشه این مشکل بدون قرص

ازمایشام نرمال بود دکتر گفت هورمونیه اما سونو ندادم قطعی نیست به جز اینم مکمل و تونیک مو و اینا داد ...

پس سونوگرافی هم برو بعد پیج فلورا تاجیک تو اینستا هم دنبال کن 

قند و شکر هم تا جایی که میتونی مصرف نکن غذاهای سرخ کرده و فستفودی چیپس و پفک هم کم کن  هم کم کن خوابت تنظیم باشه اینا خیلی خیلی تاثیر داره به مرور هورمونها خیلی بهتر میشن 

دمنوش آویشن ، چای کوهی ، نعنا اینا با عسل خیلی خوبن 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
اره موهای زائدمو اصلا کم نکردولی برای ریزش مو جواب دادحالا خیلی نگرانم که قرصارو همینجوری ادامه بدم ...

اصلاح سبک انجام بده تو دراز مدت واقعاً تاثیر میذاره 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
پس سونوگرافی هم برو بعد پیج فلورا تاجیک تو اینستا هم دنبال کن قند و شکر هم تا جایی که میتونی مصرف نک ...

شش هفت ماهه تا ۴ صبح بیدارم ریزشم دوبرابر شده الان میفهمم=((((((((

قند و شکر خیلیییی کم مصرف میکنم اما سرخ کردنی به شدت زیادددددد

ممنون 😘😘