من کلا ادم زنگ و تماسی نیستم به خانواده خودمم زنگ نمیزنم مگر اینکه خودشون زنگ بزنن مادرشوهرمم توقعاتش عجیب غریبه مثلا انتظار داره پیشش بخوابیم یا شوهرم نباشه من برم اونجا در حالیکه تازه عروسم یا من کارای خونه شو انجام بدم کلا ادم عجیبیه لابه لای قربون صدقه هاشم کلی تیکه بارت میکنه منم حوصله ندارم باهاش تماس نمیگیرم به نظدتون یه عروط چه وظایفی در قبال مادرشوهر داره؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
معاشرتی باش ولی اگه جاری یا خواهر شوهر مجرد داری لزومی نداره بیشتر از اونا تو کارای خونه کمکش کنی
جاری که فعلا ندارم اما دختر متاهل داره یه کوچه فاصله داره که بیشتر مادره کار براش انجام میده تا اون برای مادر دخترای مجردشم رفتن یه اسنان دیگه یر کار در صودای که اگه مادرشون براشون مهم بود نمیرفتن منم میگم من قرار نیست جور دختر و پسرای اونو بکسم پس چرا بچه های مجردش مسئولیت قبول نمیکنن
من به دوری و دوستی بشدت معتقدم چون سبک زندگی درهم برهم پر حاشیه رو تو خانواده خودمون تجربه کردم
اره خودمم واقعا موافقش هستم دوست ندارم از الان خودمو وارد جمع هاشون کنم اونقدر
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}