2777
2789
عنوان

چقد ما تو حرف زدن هامو دروغ بیخود میگییم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 37 پست
من به کسی که اونقدری دوسش نداشته باشم که بخوام برا شادی یا سلامتیش کاری کنم قربونت برم رو نمیگمکلا ب ...

یه رو هستی 

نمیتونی دو جور باشی 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

باهات موافق نیستم 😊 دوست دارم حرفای قشنگ بگم،حرفای قشنگ بشنوم

حرف قشنگی که طرف مقابل ازروی عادت بزنه 

و هیچ احساسی پشتش نباشه 

چه ارزشی داره 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که اصلا نمیتونم بگم قربونت برم یا فداتشم 😐عزیزم اوکیه ولی اون دوتا اصلا

منم نمی‌توانم بگم 

واقعا سختمه 

منم عزیزم رو میگم 

یه فرد خارجی نمی‌دونم از کدوم کشور بود 

می‌گفت فارسی زبان ها شاعر به دنیا میان 

قشنگ ترین حرف ها تو زبان فارسی هست 

مثلا همین دلم برات تنگ شده 

که برای خودمون خیلی عادی هست 

ولی برای اونا 

به معنی 

قلبم برات فشرده شده 

چقددد قشنگ 

🥲😂

حالا کلماتی که وایب مثبت داره مثل عزیزم و موفق باشی و این چیزا چه الکی چه راستش استفاده ازش خوبه چه ...

قشنگ گفتی 

از این زاویه بهش نگاه نکرده بود م

منم حرف قشنگ دوست دارم🥰اما طرف داره تو دلش فحش میده ترجیح میدم محترماانه باهام حرف بزنه تا قربون صد ...

از کجاومیدونی تو دلش فحش میده

با دورویی موافق نبستم

دورویی یعنی جلو روت خوبه. پشت سرت ب بقیه بد میگه،،اره این موافق نیستم

ولی اینکه تو دلم خیلی هم باهات حال نمیکنم ولی بوست میدم بعلت میکنم میگم عزیزمم دلم برات تنگ شده بود،،این بد نیس، محبت میاره

من این جور نیستم اگه به کسی بگم موفق باشید واقعا آرزوی موفقیت ش رو دارم به هیچ کس تا حالا نگفتم قربو ...

آره قربونت برم خیلی بده 

آره قربونت برم خیلی بده

مثلا دو خانم همکار اون یکی بهش میگفت عشقم آخه این عشق توئه مگه اصلا چه صمیمیتی مگه بینتون هست بعضیا شور ش رو در میارن

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
یه فرد خارجی نمی‌دونم از کدوم کشور بود می‌گفت فارسی زبان ها شاعر به دنیا میان قشنگ ترین حرف ها تو زب ...

اره منم دیدم

طرف چشاش چهارتا شده بود 

یا می‌گفت «وقتی به یه ایرانی میگی چقدر خوشگلی نمیگه thank you ، میگه چشات خوشگل میبینه، شاعرانه نیست؟؟😍😍»

کلا زبان قشنگ ما خود شعره 😃😍

واقعا حیف نیست کلمات قشنگ به زبونمون نیاد؟؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!