2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا؟🥹 ببخشید از اول بارداریتون استرس شدید داشتین شما هم🤔

بله نمیدونستم که باردارم و شوک و استرس سختی بهم وارد شده بود یکی از عزیز ترین های زندگیمو از دست داده بودم چقدر گریه کردم چقدر خودمو کتک زدم 

بله نمیدونستم که باردارم و شوک و استرس سختی بهم وارد شده بود یکی از عزیز ترین های زندگیمو از دست داد ...

ااهی🥺 روحشون شاد عزیزم.آخه شما ناراحت شده بودین از فوتشون، استرس که نداشتین😢

ببخشید از همون روز اول بارداریتون استرس شدید داشتین شما هم🤔🥺

از روز اول نه ولی شکم تول خب آدم هیچی نمیدونه

تا ماه پنج حالت تهوع داشتم و دکترم گفت جفتت پایینه من هیچ اطلاعاتی نداشتم خداروشکر ماه هفت رفت بالا

ماه پنج و اینا بود که فهمیدم شوهرم سرطان داره و باید شیمی درمانی بشه

البته که ان شاالله همه سالم باشن ولی خودتون ببینید که چه شرایطیه. دو ماه خونه مادرشوهرم بودم و خونه مامانمم میرفتم و اصلا خونه خودمون نمیرفتیم. 

الهی عزیزم🥺سلامت باشن ایشالاه

ممنونم. خوب شدن خداروشکر الان چکاپ میرن

البته تو اون دوران خدا صبر عجیبی بهم داده بود

نکته آخر اینکه حتما حرز همراهتون داشته باشید واقعا بلاها دفع میشن. خودم که تاثیرشو دیدم. حتما از جای مطمئن بخرید

ممنونم. خوب شدن خداروشکر الان چکاپ میرنالبته تو اون دوران خدا صبر عجیبی بهم داده بودنکته آخر اینکه ح ...

حرز امام جواد🤔ممنونم ببینم کجا میتونم پیدا کنم اصلش رو میخرم👌🏼