2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 109 پست
نمیدونم دیوونه ام آبجی به خدا دستام میلرزه من فقط 19 سالمه داغونم کرده وقتی میخواد بیاد خونه بدنم به ...

بده پزشكي قانوني پدرشو دربياره  جونتو نجات بده خودتو پست و خار نكن 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
خر که ادم نمیشه صد بار میگم برو یه دکتری قرص بده یه مدت اروم میشی قبول نمیکنه میگه میخوای آبرو منو ب ...

بگوبیاباهم بریم شایدمن مشکل

داشته باشم بااین ترفندببرش

منم همسرم بددددکوفتی خوبیم

داره ها ولی وقتی هارمیشه غیر

قابل کنترل میشع ولی قبول کرد

مشکل داره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگوبیاباهم بریم شایدمن مشکلداشته باشم بااین ترفندببرشمنم همسرم بددددکوفتی خوبیمداره ها ولی وقتی هارم ...

اره مال منم همینه خوبه ولی خیلی پاچه میگیره حقیقتش من فحش رکیک میدم بهش دیگه وقتی منو میزنه نمیدونم چی میگم 

نمیدونم گناه ما چی بوده افتادیم گیر همچین آدمایی 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
اره مال منم همینه خوبه ولی خیلی پاچه میگیره حقیقتش من فحش رکیک میدم بهش دیگه وقتی منو میزنه نمیدونم ...

عزیزم 🥲منم جیغ میزنم اونم

میزنتم  سر ککه کاریایی که از

خاهرش دیدع 

نمیدونم والا تاکی میتونیم ادامه

بدیم منکه ازبدوتولدم خفت کشیدم 💔

عزیزم 🥲منم جیغ میزنم اونممیزنتم سر ککه کاریایی که ازخاهرش دیدع نمیدونم والا تاکی میتونیم ادامهبدیم ...

منم بخدا 

من یه دوست دارم از زبونش نشنیدم خدا شاهده همیشه تو دعوا بهم میگه خوشم ازت نمیاد منم بهش میگم 

چند سالته شما ؟

الهی پس خیلی داری آزارمیبینی

خیلییییی هیچکس نمیدونه تو چه جهنمی دارم میسوزم 

شش ماه پیشم پسرمو از دست دادم ۸سالش بود زندگیم به فنا رفتع کلن😔

خیلییییی هیچکس نمیدونه تو چه جهنمی دارم میسوزم شش ماه پیشم پسرمو از دست دادم ۸سالش بود زندگیم به فنا ...

هعییی🥺🥺🥺الهی بمیرم برات

عزیزم خدابهت آرامش وسلامتی

بده 🫂💔منم ۱۲هفته سقط کردم هنوز روح وروانم بهم ریختس خدابه داد شمابرسه