2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی طنزش هم قشنگ نیست

تو ایران خیلی از حقوق زنا داره نادیده میشه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بله ولی همون قدر که ایران داره اشتباه می‌کنه فمنیست هم داره اشتباه می‌کنه

من کاری ‌کار عقاید فمینیستی نداره

ولی برابری ب این معنی نیست ک زن و مرد دوتا ی کار یکسان رو انجام بدن

برابری یعنی هردو از حقوق انسانی برابر برخوردار باشن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

باشه😂😂

ب عنوان ی متولد ۸۶ بیخودی مسائل رو ب سخره نگیره

این جوک هارو مردا میسازن واسه ب سخره گرفتن زنا