golbaharnaz مدیر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 عنوان کسایی که آموزگاری و کلاس استخدامی قبول شدین | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 35 پست اگر خودتون یا اطرافیانتون کسی قبول شده میشه بیاد بگه چقدر خونده ممنون میشم. دیروز | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 اره خوندم ببین بستگی. به خودت دارهبه شخصه نمیتونم زیاد با عمومی ارتباط بگیرم😅 کدوماش راحترن اول بخونم ؟نهجالقران و هدیه بنظرم راحتن
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 کاش میشد مثل قبل چندتا شهر بزنی اولویت ن فقط یکی منم لرستانم تهران رو میزنم که احتمال قبولی بیشتره عه من همکلاسم خرم ابادی بودیه سال از من زودتر مدرک گرفتپارسال کیفیت بخشی قبول شدمن براتون دعا میکنمشماهم برا من دعا کنید🥲
golbaharnaz مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 116 کدوماش راحترن اول بخونم ؟نهجالقران و هدیه بنظرم راحتن اره اونا راحتنمیتونی از اونا شروع کنی
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 7924 عه من همکلاسم خرم ابادی بودیه سال از من زودتر مدرک گرفتپارسال کیفیت بخشی قبول شدمن براتون دعا میکنمش ... کیفیت بخشی احتمالا بیفته بعد عید آزمونش میزنه سرم همون شرکت کنم وقت بیشتر باشه برا خوندن.البته اگ آزمونش جدا بشه.چشم حتما دعا میکنم
فرفره6 عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 4723 از رو همه چی میخونم نوین و کیانی.... برای جزوه های کیانی کانال داری؟لطفا برام بفرست Be nice😊
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12112 یعنی نوین قابل اعتماده؟من پارسال کتابای انتشارات آراه خریدم نمیدونم والا من رشتم معماری هم دانشگاهی هام ازمون دبیری هنر شرکت کرده بودن میگفتن از انتشار دفترچه تا ازمون با نوین جلو رفتن قبول شدن شهرستان اخع زشته ی مارو هیچ جا استخدام رسمی نمیگرفت همه شوک شدن که یهو مهندسی معماری اموزش و پرورش داره میگیره •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•