2777
2789
عنوان

واقعا چقدر افتضاح شده رابطه ها

309 بازدید | 30 پست

واقعا آدم شاه در میاره از اینجا 

من خودم پسرم 

یچیز عجیبی که تو تاپیکا میبینم خیلی صحبت از خیانت شوهر هست.....

چرا خیانت میکنن؟؟؟ واقعا حالم بده میشه وقتی چنین تاپیکاییو میخونم 

خیلی تاپیک خیانت طی روز زده میشه خیلی.....

واقعیته

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیاش الکیه زیاد دیدم ک گندشون در بیاد ولی درکل خیانت تو جامعه زیاد شده ن فقط از طرف مرد ها من تو سایت زن خائن هم میشناسم ک از تایپک هاش فهمیدم خیانت میکنه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خب دلیلش چیه؟؟؟مگه طرف ، زنشو دوست نداشته باش ازدواج کرده؟چرا خیانت می‌کنه دیگه...!!! خیلیاشونم میگن ...

چرا دوست دارن

بچه هم دارن

هولن

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

نمیخوام خیانت رو توجیح کنم گارد نگیرید

با اینکه اصلا کار درستی نیس اما گاهی اوقات خودمون با رفتارامون باعث خیانت طرف مقابل میشیم

علاوه بر اینکه باید آدم درستی رو انتخاب کنیم باید مراقب رفتار های خودمون هم باشیم

نمیخوام خیانت رو توجیح کنم گارد نگیریدبا اینکه اصلا کار درستی نیس اما گاهی اوقات خودمون با رفتارامون ...

خیانت هیچ توحیهی نداره

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!