2777
2789

معلم ابتدائیم 

هر چی میخاین راجب ازدواج بگین ولی از هیچی که بهتره 

خستم از همه چی

از تنهایی وحقوق کم و عقب موندن از خیلی چیزا بخاطر کارم 

بالاخره اگه ازدواج کنم تکلیفم روشن میشه دیگه نمیخاد بمونم پشت و حسرت بخورم چرا یه مجرد رشته خوب قبول نشدم 

دعا کنین زودتر شوهر کنم دیگه شغلش برام مهم نیست دعا کنین خونوادم راضی شن 

من حاضرم به سن بالا قبول کنم ولی ازدواج خوبی داشته باشم 

زندگیم خیلی پیچیده شده آرامش میخام 

اکثر همکارام ازدواج کردن و یا حتی بچه دارن 

میشه حداقل این برا من بشه

اگر معلمی پس پشت کنکورت چیه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

خب گلم ربطی به شغل و حقوق و پشت و اینا نداره، از نظر عاطفی دلت میخواد و تمایل داری که ازدواج کنی

ایشالا که هر چه زودتر تاپیک‌ ازدواجتو با یکی که فوق العاده هست بزنی

به هر کسی جواب مثبت ندیا

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیژم میشه بپرسم چه رشته ای خوندید ک معلم ابتدایی شدید 

پیرو تاپیک قبلیتون  ازدواج خیلی هم خوبه اینجا همه از بدیا شوهر میگن کسی از خوبی های شوهر داشتن نمیگه 

همکار مجرد ندارید باهاش اشنا بشید. ؟ 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

عزیژم میشه بپرسم چه رشته ای خوندید ک معلم ابتدایی شدید پیرو تاپیک قبلیتون ازدواج خیلی هم خوبه اینجا ...

دارم ولی جو خیلی محدوده

فرهنگمون محدوده 

خیلی اوضاع سخت شده 

خواستگار همکار داشتم رد کردم

اتفاقا خیلیم ربط داره

نمیدونم لااقل من متوجه ربطش نشدم، چون خودمم مجردم اما تمایل یا عدم تمایلم به ازدواج ارتباطی به رشتم و ادامه تحصیلم شغلم و حقوق پایینم و ... نداره

نمیدونم لااقل من متوجه ربطش نشدم، چون خودمم مجردم اما تمایل یا عدم تمایلم به ازدواج ارتباطی به رشتم ...

شغلت چیه ؟

آره خب روحیم خستم

تصمیم دارم به اولین خواستگارم جواب مثبت بدم

شغلت چیه ؟آره خب روحیم خستمتصمیم دارم به اولین خواستگارم جواب مثبت بدم

فعلا کارگری میکنم

اما یه هدف های بزرگی دارم تا ببینم جواب میده یا نه

نگران نباش درست وقتی که اصلا فکرش رو نکنیم بهترین موردها سر راه قرار میگیره