2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای جهیزیه اس خیلی کمه

من خودم شونصدتا بانکه دارم😂

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

اگه برای جهیزیه اس خیلی کمهمن خودم شونصدتا بانکه دارم😂

آخه مامانم میگه تو که هنوز خونت معلوم نیس معلوم نیس  شوهرت کی خونه اجاره میکنه بس انقد تازه فروشنده هم تایید کرد

آخه مامانم میگه تو که هنوز خونت معلوم نیس معلوم نیس شوهرت کی خونه اجاره میکنه بس انقد تازه فروشنده ...

مامانت به فکر پولشو ولله من با بابام رفتم خرید جهاز هر چی انتخاب میکردم میخرید خدا بهش سلامتی بده

آخه مامانم میگه تو که هنوز خونت معلوم نیس معلوم نیس شوهرت کی خونه اجاره میکنه بس انقد تازه فروشنده ...

البته راستشو بخوای من برای جهیزیه ۱۲ تا بانکه خریدم اما در طول زندگی میدیدم مدام کم میارم و هی میخریدم، الان بعد از چند سال خیلی زیاد بانکه دارم که همه شونم واقعا استفاده میشه، بنظرم ۶ تا دیگه بگیر، بعدا رفتی تو زندگی اگه کم بود خودت بازم بگیر.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

مامانت به فکر پولشو ولله من با بابام رفتم خرید جهاز هر چی انتخاب میکردم میخرید خدا بهش سلامتی بده

مامانم بنده خدا خیلی چیزی خریده آخه جهیزیه یکی دوتا نیست که بنده خدا شاید بودجه اش نرسه بعدا حیفه این همه جهاز بره تو خونه اجاره ایی شاید بعدا بهش اضافه کردم الان همین ۶ تا ۱ و خورده ایی افتادن بله که بفکر پولشه چون پدرم درآمد آنچنانی نداره بازم برام کم نذاشتن

البته راستشو بخوای من برای جهیزیه ۱۲ تا بانکه خریدم اما در طول زندگی میدیدم مدام کم میارم و هی میخری ...

آره رفتم سر خونه خودم بازم میگیرم قرار نیست همشو مامانم بگیره خدایی برام خیلی زحمت کشیده