2777
2789

خیلی دلم میخواست حقوقمو بدم لباس بگیرم ولی نمی‌دونم چی بگیرم

تازگی همش حس میکنم خوش تیپ نیستم دوست دارم خوش تیپ باشم ... 

نمی‌دونم زمستونی بگیرم اصلا یا تابستونی

یا بدلیجات مثلن گردنبند و گوشواره و اینا 

یا ساعت اپل بگیرم یا پاوربانک 

همش و می‌خوام ولی هیچ کدوم و نمیتونم بخرم یدونه ایرپاد داشتم اونم گم کردم😂

(:A__•~•__M:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس از بدلیجات مهم تره

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐  https://abzarek.ir/service-p/msg/1740613  

خو ببین بی چی علاقه داری اکسوری یا لباس یالوازم آرایش ولی به نظرم لباس مهم تره

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

چی بگیرم خوبه ؟ خودی پافر پالتو یا مثلن بمونم تابستونی بگیرم ... بوتم قشنگه ...

نقد و ول کردی نسیه گفتی

زمستونی و پاییزه بخر فعلا لذتشو ببر

تا تابستون وقت زیاده

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

نميدونم حقوقتون چقدره ولى خب اگه حقوقت متوسطه

نميشه همه ى اينارو باهم خريد

بايد هر ماه براى يه چيز پول بذارى كنار ، مثلا اين ماه يه پالتوى زيبا بگير همراه با بوت

ماه بعدى استايلت رو تكميل كن با يه اكسسورى و ساعت قشنگ ، نه از اين الكيا، مخصوصا اگه نميخواى طلا بگيرى، نبايد هرچيزى بخرى، بعضى اكسسورى ها خيلى تابلو و داغون طراحى شدن

ماه سوم پاور بانک بگير 

و .. همينطور به ترتيب

منم مث تو 😅

اصلا خدایی عرضه ندارم 😂☹️ یا گم میکنم یا ندارم یا دارم نمیپوشم 

ولی خداییی تازگی همش حس میکنم خیلی بد تیپ و قیافه شدم اصلا خوش تیپ نیستم دوست دارم به خودم برسم ولی هیچ لباسی مد نظرم نی 

(:A__•~•__M:)