2777
2789
عنوان

کنکور شیمی

79 بازدید | 18 پست

یکی بیاد بگه استادی و کانالی چیزی میشناسید برای این مسأله اسید و باز کنکور

در حد کتاب راحت

ولی تست ها کنکور نه

اصلا هم نمی‌فهمم هرچی تست میزنم تو هیچ درسی 😐حذفشم نمیتونم بکنم مهمهههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خیلیی اسوننن که😭😭😭

اول از روی  جزوه ی نشرالگو جمع بندی دوازدهم  بخون درسنامه شو واو ب واو حفظ شو....بعدش تستای طبقه بندی شده خیلی سبز رو حل کن هعی حل کن هعی پاسخنامه رو ببین برای تست سطح اول...

بعد برای تست های آسون ک مسلط شدی برو سخت تر حل کن مثلا ای کیو شیمی ...بعدش برو مسائل خیلی سبز بزن بعد هر ده تا پاسخ نامه ببین فیلم چیه ۴ سال طول میکشه با فیلم

هی تو...آره تو...چته چرا گرفته ای تهش خاکه مشتی:)

وای خیلیی اسوننن که😭😭😭اول از روی جزوه ی نشرالگو جمع بندی دوازدهم بخون درسنامه شو واو ب واو حفظ ...

اسونن🫤

واقعا میتونی تست هاشو راحت حل کنی😭😭

من اتفاقا تستهای خیلی سبز نمیتونم بزنم

(خیلیا سبز که طبقه بندی نمیکنه منظورت کدوم خیلی سبز تک پایه یا جامع؟)

اسونن🫤واقعا میتونی تست هاشو راحت حل کنی😭😭من اتفاقا تستهای خیلی سبز نمیتونم بزنم(خیلیا سبز که طبقه ...

تک پایه داشتم من اول با درسنامه جمع بندی نشرالگو دوازدهم میخوندم تست هارو ب هفت دسته تقسیم کرده بود عالی توصیح داده بود

اگه معلمت خوب باشه که نمی‌خوادمن ایکیو میزنم بعدش نردبام

اره اینم خوبه  ولی من کلن فیلم رو توصیه نمیکنم ...کلا فضای دیجیتال بعد هر بار دیدنش ۲۵ دیقه طول میکشه بتونی دوباره تمرکز کنی اگ دقت کنی بعد فیلم دیدن ذهن آدم ی جوری میشه درسنامه ی خوب ک خود آدم از دلش نکته رو بکشه بیرون خیلی بیشتر تودهن میمونه وقت کمتری هم میگیره البته برای کسی ک هیچی متوجه نمیشه اصلا توصیه نمیشه درسنامه باید ی پیش زمینه داشت