2777
2789

همیشه ب شوهرم پیام میده و در مورد دوستش حرف میزنه 

کار یکی دو روزش نیست همیشه این کارو میکنه

هر وقتم ک میاد خونمون یا ما میریم خونه مادر شوهرم میبینم عکسایی ک با دوستاش گرفته نشون شوهرم میده و کلی از ویژگی های خوب یکی از دوستاشو میگه

امروزم عکس یکی از دوستاشو ک بینی شو عمل کرده بود نشون شوهرم داد و گفت ببین فاطمه چقدر خوشگل و ناز شده

همیشه هم در مورد همین دوستش حرف میزنه و عکسشو نشون میده و غلطایی ک میکنه رو میگه 

من هیچی نگفتم تا حالا ک بلکه خودش بفهمه  ولی بازم این کارشو میکنه

واقعا چرا باید همچین کاری بکنه هدفش چیه از این کارش ، خوش ندارم این کارو بکنه

دیگه میخوام یه واکنشی نشون بدم یه چیزی بهش بگم ولی میترسم بد بشه

لطفا خواهرانه کمکم کنید و راهنماییم کنید چطور رفتاری نشون بدم ک بفهمه خوشم نمیاد از این کارش و دیگه تکرار نکنه😔😔

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

اسی با اجازت امروز نمیتونم دیگه تاپیک بزنم ولی یه چیز چون اجباریه میام اینجا بپرسم...تولد دوست زنداداشمه پارسال تولدم اومد ولی از سمت زنداداشم دعوت شد الان زنداداشم زنگ زد گفت چون تولدش مهمونی طوری نبوده حالت دورهمی بوده گفته دعوت نگرفتم ولی بهش گفتم گفته حتما اگه میاد بیادش شما بودید میرفتید مثلا چند ساعت قبل بهتون گفته باشن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم حق داری اما ممکنه نظرات ما وضع رو بدتر کنه. این مسئله ی مهمیه. به نظرم حتما با یه مشاور خوب صحبت کن.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

به شوهرت منطقی بگو بعد وقتی عکس از دوستش فرستاد از طرف شوهرت پیام بده زیر همون عکس بنویس خوشن نمیاد پیش خانومم هی از دوستت میگی به من ربطی نداره دیگه دوست ندارم درموردش حرف بزنی 

اسی با اجازت امروز نمیتونم دیگه تاپیک بزنم ولی یه چیز چون اجباریه میام اینجا بپرسم...تولد دوست زنداد ...

گلم کارت درست نیست اومدی تو تاپیکم این کارو کردی

خودم نیاز ب نظرات دوستان دارم 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

ببین عزیزم به قول خودت کار همیششه اگه شوهرت میخواست کاری کنه یا توجهش جلب بشه زودتر میشد اون میخواد تورو به زبون بیاره تا خودشوو مظلوم نشون بده  وچیزی بگی  بگه من فقط عکس دوستمو نشون دادام چرا حساس میشی بشسنه پا شوهرت که بهت اعتماد نداره وفلانن 

ببین هرچی بگی از خواهرشوهر برمیاد توعم اصلااااا واکنشی نشون نده  اهمیت نده اصلاااا برا خودت بهتره

میدونم عزیزم حق داری حساس میشی میاد عکس دوستاشو نشون میده 

شوهرت هیچی نمیگی ؟.