2777
2789

به دختر ۲۰ساله که ترک تحصیل کرده و دیپلم کامپیوتر داره 

چه شغلی پیشنهاد میدین که درامد خوب داشته باشه 

ببینید بر فرض مثال بلاگر تو خونه نشسته درامد نجومی داره 

ولی من نمیخام بلاگر بشم اگرم بشم سعی میکنم انلاین شاپی چیزی داشتع باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انلاین شاپ سودش عالیه من کلا نزدیک س ماه شاپ داشتم حتی تواینستام پیج نزدم فقط دیوار روبیکا چنل زدم یک تومن سرمایه داشتم تبدیلش کردم ۸میلیون تازه نزدیک ی تومنم جنس همینجوری براخودم برداشتم اونارو هم میفروختم سودم میشد نه تومن

واینکه تو‌پاساژ فروشندم ماهی شش تومن حقوقمه

کلا نمیشه گفت ماهیانه خرج میکنم

چون میبینی س ماه خریدنمیکنم یهو بعد س ده پونزده تومن خرج میکنم

ولی اگ بتونی تو پاساژ مغازه بزنی نونت تو روغنه کم کم ماهی چهل پنجاه درامدته من خودم منتظرم مغازه گیرم بیاد ک اجاره کنم

انلاین شاپ سودش عالیه من کلا نزدیک س ماه شاپ داشتم حتی تواینستام پیج نزدم فقط دیوار روبیکا چنل زدم ی ...

چه جالب حالا چه انلاین شاپی؟؟

من میخام انلاین شاپ بدلیجات راه بندازم 

از اینطرفم یه کار بیرون برم حداقال یه پولی واسه خرج کردن داشته باشم 

لیسانس روانشناسی دارم، کلینیک ترک اعتیاد به عنوان مددکار مشغولم، کارمون به صورت پاره وقته، حقوقمون ۶-۷میلیون هستش که از جاهای مشابه بیشتره، توشهر کوچیک هستیم و پاسخگوی نیازهام هست فعلاخداروشکر 

این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒