2777
2789
دو هفته س اینطوریه😅😅

خب ب پشتیبانی پیام بده یااینک پاک کن مجدد نصب کن

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشتیبانی میگه که دست ما نیست همگانی فعال میشه پاک کردن تاثیری داره مگه؟؟

واس من فعال شدنش ۵دقه هم نشد 

نمیدونم شاید هنگ کرده ب روز رسانی کن یا پاک کن دوباره نصب کن شاید اوک شد

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
کی فعال کردی

چندماهی میشه فک کنم ۴ماه پیش

حتما مناسبتی بوده

ن شهر خودمون اصن اسنپ نداشت رفتم مسافرت اونجا تقریبا ی روز درمیون اسنپ میزدم ی ماه اینجوریا بودم بعد زدم دیدم فعال شد

چقدر خوب

معمولا اینحوری فعال میشه حالا ی ب روز رسانی کن شاید درس شد

اخرین بروز رسانیه اسنپو دارم مگه اینکع از شاپ خرید بزنم شاید فعال شد واسم

اره ی خرید کوچولو بزن شاید شد

کمترین اعتباری هم ک میده دوملیونه خوبه واس دختر عموی من توتخفیفای بلک فرایدی خرید کرد اعتبارش شد ۵ملیون

اره ی خرید کوچولو بزن شاید شدکمترین اعتباری هم ک میده دوملیونه خوبه واس دختر عموی من توتخفیفای بلک ف ...

منم‌واسم فعال شده بود ولی هییچ پیامی نیومده بود اتفاقی دیدم که فعال شده و تا اومدم ک خرید بزنم غیر فعالش کردن گویا تایمش تموم شده اتفاقا اعتبار هم ۲ تومن بود