2777
2789
عنوان

دلیل شوهرم برای شماره دادن به یه زن تو خیابون شما باشین باور میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 109 پست

معلومه که دروغ میگه. مثل سگ داره دروغ میگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینهاما خب شوهرم انکار نه انگار زن داره

شوهر منم همینه فقط دنبال فرصته برای لاس زدن با زنا 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

این که اون خانم کی بوده و خیانت صورت گرفته را نمیتونیم مطمئن باشیم‌..

ولی اینکه همسرتون پشت چراغ قرمز میره پایین و به خانمه کارتش را میده و اینها، یعنی همسرتون چشماش میچرخه و دنبال داستانه! همین بده

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

این که اون خانم کی بوده و خیانت صورت گرفته را نمیتونیم مطمئن باشیم‌..ولی اینکه همسرتون پشت چراغ قرمز ...

دقیقا همینه

منم دیگه حوصله مخفی ماری ندارم خواستم بدونه ذاتش رو شناختم حتی اکر بمونم تو این زندگی دلم میخواد بترسه ازم بدونه حواسم هست

این رسما منو خر فرص کرده

این که اون خانم کی بوده و خیانت صورت گرفته را نمیتونیم مطمئن باشیم‌..ولی اینکه همسرتون پشت چراغ قرمز ...

خودش گفت خانم بوده

بعد من بهش به دستی زدم گفتم جرا فقط به خوشگلا و دافا کارت میدی خندید سرخ شد!!!!!

زنه خودش ماشین داشتهاین شماره داده فقط

خب بازم هرچی من خییییلی ب اندازه موهای سرم شماره گرفتم هیچکس تا حالا ی کاره نشده کارتشو بده ب من چ پشت فرمون چ تو خیابون هرجا مثلأ اول سعی کردن ی سلامی کنن ی تیکه بامزه ای بندازن ی چیزی 

خودش گفت خانم بودهبعد من بهش به دستی زدم گفتم جرا فقط به خوشگلا و دافا کارت میدی خندید سرخ شد!!!!!

اگه نمیخاستی جدا بشی کاش به روش نمیزدی/ الان پررو میشه و روش باز میشه. یه مدت محل سگ نزارش .تا ببین چیکار میکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را