2777
2789
عنوان

شما باشید چطور بااین مسئله برخورد میکنید(مزاحمت خیابونی)

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 43 پست
بستگی داره خواستگارت چقدر جدی باشه جدی شد بهش بگو یک نفر بهم چندبار پیشنهاد داده رد کردم حالا هی مزا ...

مشکل اینه ک اگ بش بگم و بعد بفهمه میگ بهم نشون بده پسره رو،بهشم نشون بدم،پسره از اوناست ک خیییلی پشتم حرف میرنه میگ این دختره خرابه و همه میشناسنش و

..

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو موقعیت تو بودم

ی بار ی پیچید جلوم سنگ برداشتم زدم شیشه ماشینشو آوردم پایین

کلی هم جیغ وداد کردم ریختن سرش ملت

از هزار کیلومتریمم رد نشد دیگه😂😂😂

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

من تو موقعیت تو بودمی بار ی پیچید جلوم سنگ برداشتم زدم شیشه ماشینشو آوردم پایینکلی هم جیغ وداد کردم ...

عه.بنظرت منم اینکارو کنم؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
خسارت ماشینشو نگرفت؟

چرا بگیره وقتی مزاحمت ایجاد میکرد

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

مشکل اینه ک اگ بش بگم و بعد بفهمه میگ بهم نشون بده پسره رو،بهشم نشون بدم،پسره از اوناست ک خیییلی پشت ...

ببین تا زمانی که خود نامزدت متوجه نشده نگو 

باز اگه بعدش فهمید و تو مجبور شدی بگی اگه گفت چرا زودتر نگفتی بگو ترسیدم و یکم گریه زاری کن حل میشه 

بعد این نامزدت سنتی باهاش آشنا شدی یا نه ؟

عه.بنظرت منم اینکارو کنم؟

والا نمیدونم

نباید دست وپات بلرزه باید جرئت و جسارت داشته باشی

این آخرین راهه

کلا ندید بگیرش خطتو عوض کن اگه هم نامزدت متوجه شد بگو مزاحممه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببین تا زمانی که خود نامزدت متوجه نشده نگو باز اگه بعدش فهمید و تو مجبور شدی بگی اگه گفت چرا زودتر ن ...

ن سنتی اشنا نشدم باهم دوست بودیم الان فقط خانواده ها میدونن

شما هم حالشو بگیرمثلا به آقاجانت بگو دعواش کنه .زنگ خونشونو بزن و فرار کن .بهش ناسزا بگو . ......... ...

زنگشونو بزن فرار کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای🤣🤣🤣

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم