2777
2789

یه پسری بود قبلا ب من درخواست دوستی داد من گفتم ن و بماند ک یسری داستانا برام پیش اورد همه جا پشتم حرف زد منم از لجش رفتم با رفیقش ،این ماجرا مال یکسال پیشه

حالا بچه ها این پسره هرجا میبینم چیزی نمیگه ولی با ماشین هی میپیچه جلوم و بطور غیرمستقیم مزاحمت ایجاد میکنه

من یمدته با پسری قصد ازدواج دارم رفتیم بیرون پسره یهو دیدمون هی پیچید هی تند رفت هی نگا کرد ولی نامزدم متوجه نشد حالا چیکار کنم ول کنه همیشه ام تو خیابونه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاشیانه ترین کارو کردی

کاملا قبول دارم ولی مال قبلنع چیکار کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
شکایت

عه

چند سالته که برلی لج بقیه از ابروی خودت مایه میزاری؟

اشتبا کردم میدونم ولی مال قبله خودمم پشیمونم

عزیزم بهش بی توجهی کنید نگاش مکنید انگار ندیده باشیدش،یه وقت اگر همسرتون هم دید اگر لو داد یا چیزی گفتن،اگه از شما مدرکی ندارن حاشا کنید و ازشون شکایت کنید،حالا نامزدتون پلیس نیروی انتظامین؟

سریع برو شکایت کن

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

سریع برو شکایت کن

خب اخه چندبار بهش گفتم میگ تو توهمی کی با تو کار دارع من راه خودمو میرم

ولی بخدا الکی میگ خبلی اذیتم میکنه