2777
2789
عنوان

دوست دارید تو کدوم شهر ایران زندگی کنید و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 178 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درستهمتاسفانه اکثر همشهری هام نژادپرستن واسه همون گزینه های دیگه رو هم گفتموگرنه تبریز یک سر و گ ...

نژادپرست که در این حد که شما گفتی نیستن فقط سختشونه فارسی حرف بزنن برای کسی که ترک نیست سخته زندگی☹️

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

تبریزم

تالش خونه داریم

با هیچ کجای جهان عوضش نمیکنم اونجارو

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

ساری

مازندرانی هستم شهر خودمون نزدیک ساریه امکانات ساری خیلی بهتره شهر بزرگتریه فامیلامونم اونجا نیستن😁آب و هواشم نگم دیگه خودتون بهتر میدونید فقط یکم شرجیه که مازندرانیا مشکلی ندارن باهاش

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘