2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

2358 بازدید | 131 پست

الان من سه روزه ک ترمیم بکارت انجام دادم 

دکتر بهم گفت ک لکه بینی خونریزی یکم داری  ولی سه روز گذشته باز لکه بینی دارم زیاد نیستااا ولی در حد چند قطره لکه بینی میبینم بنظرتون طبیعیه؟

دکترم گفت ک ده روز دیگ برم برا معاینه . میترسم بخیه ام باز شده باشه

اگ کسی اینجا هست ک ترمیم بکارت انجام داده یا اطرافش کسی بوده ک انجام داده لطفا بگه چون چنتا سوال داشتم.

🔴لطفا قضاوت نکنید اگ نمیخاید کمک کنید یا تیکه کنایه بزنید فورا از تاپیکم برید بیرون چون فقط ب چنتا راهنمایی نیاز دارم همین🔴🥲🙌🏻

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دوستم تا چهار روز خونریزی داشت بعد رفت ترمیم سه روز نقاهت داشت

خونریزی زیاد داشت یا در حد همون لکه بینی؟ چنروز طول کشید تا خونریزیش تموم بشه؟بعد ازدواج کرد؟

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

سایت یه قسمت داره به اسم کلینیک!

ناراحتی بفرما بیرون از تاپیک 🙌🏻😐

شما ک ناراحتین کسی توهین یا قضاوت کنه سوالتون رو اینجا مطرح نمی‌کردین بهتر بود

عزیزم حتما نیاز داشتم اینجا از تجربیات کسایی ک مشکل منو دارن استفاده کنم وگرنه منم انقد علاقه ندارم مشکلاتمو اینجا یا هرجای دیگ بیان کنم🙃🥲

خونریزی زیاد داشت یا در حد همون لکه بینی؟ چنروز طول کشید تا خونریزیش تموم بشه؟بعد ازدواج کرد؟

خب قبل از اینکه بره ترمیم اره خونریزی داشت بعدش که رفت سه روز استراحت داشت و بعدش سرپا شد،ازش خبر ندارم نمیدونم ازدواج کرده یا نه ولی بعد عمل رفته بود پیش ی دکتر معاینش کنه اونم گفته بود مشکلی نداری سالمی

من چرا ناراحت باشم؟ اونجا حداقل یک پزشک جوابتونو میده!

بعله ولی خیلی طول میکشه تا جواب بدن واسه همین مجبور شدم اینجا بپرسم 🙂