میگم شب عید بود مهمونی بودیم خونه شولوغ منم خواهرشوهر و برادر شوهر زیاد دارم همهههههه بودن . اصلااا ما همینجوری فقط از کارای این هیییییی فشارمون بالا پایین میشد😬😁😁😁😁😁😁😁
حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌
میگم شب عید بود مهمونی بودیم خونه شولوغ منم خواهرشوهر و برادر شوهر زیاد دارم همهههههه بودن . اصلااا ...
کاش یکی دوتا تشر به اینا بزنه بابا نکنید
عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنجمیبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما یه دوستی داریم البته مردِ دوست شوهرمه زنش بعد ۳ سال عروسی کردن میخواد قربون صدقه شوهرش بره میگه وای ژله من پاستیل من شوهره هم عشوه میاد لوس میکنه خودش جلو ما حالم بهم میخوره واقعا اینکه جلو دیگران این حرکات میکنن یعنی از لحاظ عقلی هنوز بزرگ نشدن