مامانا من رفته بودم مغازه کارتم از دستم افتاد آوردم خونه یادم رفت بشورم جانان برداشت کرد دهنش دارم سکته میکنم میترسم بهش خونی خورده باشه کف زمین افتاده اینم بزنه دهنش اوت خونو خورده باشه نمیدونم برای کسی این اتفاق افتاد که بچش کارت خوردن باشه من از این ایدز و هپاتیت خیلی میترسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جالبه اینقدر رو ایدز و هپاتیت حساسیت اونوقت نمیدونید راه انتقالشون رابطه خونی و جنسی هست نه از راه خوردن .هر چند هپاتیت امکانش هست .در کل کارتای بانکی خیییلی کثیفن رو زمین هم که نیفته چون دست فروشنده و ...بهش میخوره منشأ بیماری و ...هست نه ایدز ...بیماری های دیگه؛ بهتره با الکل ضد عفونی بشه
واقعا تعجب میکنم چند سالته عزیزم ....یعنی نمیدونی ایدز از راه ارتباطخونی مثل سرنگ آلوده که وارد بدن ...
من بیست سالمه و واقعا راجب این مریضی وسواس خاصی دارم الآنم خیلی گریه کردم خیلی میترسم میگم نکنه اون کارت افتاد زمین روش خونی بودن باشه دخترم خورده باشه درگیر این مریضی بشه دوراز جونش هم هپاتیت خیلی میترسم دست خودم نیست سر اینا زندگیم داره نابود میشه از ذوق همه چی افتادم آخه خونو بخوریم درگیر این مریضی میشی دیگه
من بیست سالمه و واقعا راجب این مریضی وسواس خاصی دارم الآنم خیلی گریه کردم خیلی میترسم میگم نکنه اون ...
اسید معده خیلی قویه هر نوع میکروبی رو از بین میبره نهایت یه اسهال استفراغ بگیره ولی ایدز و هپاتیت از راه خون و رابطه جنسی منتقل میشه
حتی اگه قاشق دهنی آدم ایدزی رو هم استفاده کنی ایدز نمیگیری نگران نباش
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔