2777
2789
عنوان

تا حالا حضوری پیش دعا نویس رفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی یعنی؟

یعنی ممکنه بگه برای اینکه بدختت باز شه باید صیغه ات کنم یا برای اینکه بچه دار شی فلان چیز کثیف رو باید بخوری و.‌

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اینا میتونن آینده و گذشته و حالو بگن؟

سحر و جادو ممکنه بگه من انجام نمیدم

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
من انجام میدم

توخودت دنبال سرکتاب بودی دعاانجام میدی؟ 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
نععع...بدععع نرو...آره رفتم..مث سگ پشیمون شدم..نریااا...بدبخت میشی

جدی ؟ 

یکیو بهم معرفی کردن قرآنیه میگن

خیلی فشار رومه واقعا 😓 یکیو که داشت میومد سمتم خودم یکاری کردم رفته حالا مثل سگ پشیمونم دستم به هیچجا بند نیست حالم بدههه

چه عواقبی داشت ؟

عزیزم این کارا عاقبت خوبی ندارهکلی جن کافر وارد زندگیت می‌کنی

من چهارسال پیش یکی این کاروبرام کرد پیشه بگی چیکار کنم اثراتش بره؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

توخودت دنبال سرکتاب بودی دعاانجام میدی؟

من کاربریم تعلیق شده این مال یه بنده خدایی😂

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
خب تعریف کن

واسه داداشم رفتم گفت با ی زن هست که اون زن بیوه هست و ازش بچه داره ، و شمام تا چند وقت دیگ میفهمید 😵‍💫

در حالیکه داداشم اصلا اهل این کارا نیست ، نظامیه چند روز سرکاره چند روزم خونه ، وقتی خونه هست همش یا خوابه یا باشگاه و استخر میره ، کلا تو این فلزا نیست 🫤

چند سال میگذره و ما هنوز چیزی نفهمیدیم 😂

من چهارسال پیش یکی این کاروبرام کرد پیشه بگی چیکار کنم اثراتش بره؟

کامل بگو چندتاراه حل بگم بهم

چه اثرای سنگینی داشته و دعای چی گرفتی

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂

من یه بار پیش یکی رفتم کلی دعا بهم داد  ، اصلا کلا پر از انرژی منفی شدم همه رو پاره کردم ریختم دور ولی بعدش تو اینستا یکی رو پیدا کردم که با علم اعداد کار میکرد، اون برام یه چیزی روی پوست کشید پر از عدد بود بعد دورش آیات قران بود، انقدر انرژی خوب به آدم میده که حد نداره، حتی به یه آخوند نشون دادم گفت چیز خوبیه، ولی کلا کارم شاید ۷۰ درصدش درست شد و قرار بود یه دعای دیگه برام بفرسته که منتظرشم

ولی طلسم سحر و جادو هرگز فقط دعا از راه کتاب قرآن چون سنگینی داره میوفته رو زندگیم خیلی ساله انجام م ...

میشه بگی برای ازدواج با پسر مورد علاقم اینکه مهرم تو دلش بیفته و موانع حل بشن و سریع ازدواج کنم چه دعایی بخونم؟😢

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️