2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 150 پست
آره ولی دیگه مجبور نیستم اینو تحمل کنم یا خانواده و فامیلاشوبعدشم اون موقع دیگه طلبکار ندارم که بهتر ...

فکر میکنی ساده است...

از برخی جهات درست میگی اما سرابه تو فکرت...

ببین زندگی تنهایی هم بشور و بساب و جارو و پخت و پز رو دارا‌ حالا یکم کمتر. عوضش سوراخ شدن ابگرمکن و ترکیدن لوله و خراب شدن اسپیلت و لباسشویی و یخچال و بالا زدن چاه فاضلاب و تعمیرات برقی و سر و کله زدن با همسایه و همکارو ... رو هم داره.

من تنها زندگی میکنم. یک به یک این مکافات‌ها رو جتدین بار برای هر مورد کشیدم! واقعا کم آوردم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور؟ والا دقیق نمیدونم حقوقش چقدره هیچوقت نمیگهفکر کنم حدود ۲۵ تومان باشهکاری به حرف و رفتار من ندا ...

اینکه خوبه  من ازدواج اولم بود  اونم فردا روز عروسی   کج و کوله و زشت هم نبودم  به حدی خوشگلم که خدا میدونه   خودشم زشت    زورش گرفته بود  اونم اول عروسی قبل ک ر دن غر میزد  😆🤣🤣

فکر میکنی ساده است...از برخی جهات درست میگی اما سرابه تو فکرت...ببین زندگی تنهایی هم بشور و بساب و ج ...

آره خب شمام درست میگین

یعنی به نظر شما برم سرکار تا دهن شوهرم بسته بشه؟

توکل به خدا🌿
آره میدونم چی میگیپارسال چندبار به ۱۲۳ و ۱۴۸۰ زنگ زدم ۱۲۳ که کاری نکرد گفت برید مشاوره بهزیستی که خب ...

عزیزم  الان با یک سال گذشته خیلی چیزا فرق میکنه ی رنگ زدن ک دیگه کاری نداره بزن هرکار هم بهت گفتن انچام بده پشتگوش ننداز و ب حرفاشون اعتماد کن سعی نکن خودتو قانع کنی ک من خودم اینارو میدونم یا جای بهتر سراغ دارم

یکم هم ب نظرم شل کن زیادی سخت نگیر

آره خب شمام درست میگینیعنی به نظر شما برم سرکار تا دهن شوهرم بسته بشه؟

برو سر کار تا دهنت از تمرکز روی شوهرت برداشته بشه و درامدی برای خودت داشته باشی.

بعدش خدا بزرگه... اگر درامدت خوب بود و شوهرت واقعا تحمل ناشدمی بکد جدا میشی... در غیراین صورت لااقل برای یک دست لباس زیر ، منتش رو لازم نیست بکشی

شاید دری باز بشه

..

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من شاغلم مسئولیت بچه ها وخونه و مهد کودک ومدرسه شون بامنه بعد شوهرم میگه بخور بخوابی🤣

خب شما چه جوابی میدین؟ زورتون نمیگیره که زحماتتون رو نمیبینه؟ جوابشو نمیدین؟

توکل به خدا🌿
ببین همینکه از در اومد شروع کن به کار کردن همه کاراتو بذار وقتی خونس انجام بده

دقیقااا همین کارو میکنم

وقتی نیستش استراحت

وقتی هستش کار

ولی آخرش میگه تو توی خونه‌ای من میرم شبکاری هم دارم نمیتونم بخوابم

توکل به خدا🌿