2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خوش به حالت تو توی خونه‌ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 144 پست
فشار کاری روش هستوقتی میاد خونه بهترین کار اینه که بهش برسونی که افتخار میکنی از بودنش و درکش میکنی

ربطی نداره

فشار کاریم روش باشه حق نداره رو خانمش خالی کنه

کار خونه خیلی کسل بارتر و خسته کننده تر از کاربیرونه

کار بیرون حداقل یه حقوقی داره ولی کار خونه چی

نه دیده میشه نه آقایون قدرشناس هستن اصلا...

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
فشار کاری روش هستوقتی میاد خونه بهترین کار اینه که بهش برسونی که افتخار میکنی از بودنش و درکش میکنی

جدی میفرمایید😐

میخاین شمارم درک کنیم و بهتون افتخار کنیم😒 بروبابا همتون لنگه همین تنبل و بی عار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الهی بمیرم 🥲غسل اویس قرنی کن برای محبت شوهر خیلی موثره علاقه شوهرن بیشتر میشه بهت :)میتونم بد ...

خدا نکنه دور از جونتون

والا قرآن و چله زیاد برمیدارم اما هیچکدوم جواب نمیده

همسر اولم فقط کارش براش مهم بود از ۳۰ روز ۲۳ روز خونه نبود و من تنها بودم اونم شهر غریب و هزار مشکل کنار خانوادش...

من معیار درستی برای ازدواج دومم نداشتم متاسفانه دیدم این زیاد کارشو دوست نداره (البته اون موقع اینقدر خودشو نشون نداد) انتخابش کردم فکر کردم اهل خانوادهست و زن و زندگی دوسته فکر کردم ازدواج دومشه سنش بالاست دیگه زندگی میکنه فکر کردم خانوادش آبرو دارن دیگه زندگی میکنه

اما نخیر

این زندگی کن نیست

توکل به خدا🌿
خونه دار همش درحال آشپزی و تمیز کردنه بچه داشته باشه دیگه واویلاست چه استراحتی😐😐😐

بچه ندارم ولی همینطوری کارای خونه زیاده هر روز باید یه جا رو تمیز کرد آشپزی و ظرف شستنم که هست تازه به صدای ظرف شستن حساسه فقط وقتی میتونم ظرف بشورم که نباشه

توکل به خدا🌿
شما ی کار سبک برای خودت انجام بده .اگ بچه نداری . درامدتونم طلا بخرید یا پس انداز کنید دوتایی تا سر ...

من اگه بخوام درآمد داشته باشم ازش پنهان میکنم

اصلا نمیذارم سردربیاره

توکل به خدا🌿
ربطی ندارهفشار کاریم روش باشه حق نداره رو خانمش خالی کنهکار خونه خیلی کسل بارتر و خسته کننده تر از ک ...

والا کاملا درست میفرمایید 

ولی بعضیا اینجورن 

من خودم خداییش اصلا دوست ندارم مسایل بیرون رو بیارم خونه

🧔اقا هستم
چقدر بی انصافن اینجور مردامن تجربه کار سخت بیرونم دارمبخدا که خیلی آسونتر از کار خونه س

اره واقعا بی‌انصافه ولی چون شبکاری داره به خودش اجازه میده دعوا درست کنه بره

ساعت کاری‌شم زیاده ۱۲ ساعت

توکل به خدا🌿
بچه ندارم ولی همینطوری کارای خونه زیاده هر روز باید یه جا رو تمیز کرد آشپزی و ظرف شستنم که هست تازه ...

ببین همینکه از در اومد شروع کن به کار کردن همه کاراتو بذار وقتی خونس انجام بده

کاری به حرفای من نداره آخه

چون کاری نیست اذیت میشه میخواد اعصاب بقیه رو هم خراب کنه

توکل به خدا🌿