غلطی کردم خونه مجردی گرفتم تنهایی تو خونمون زیاد مهمون رفت آمد بود بعد اب گرم کن ماه اول درست بودا بعدش خراب شد به صاحب خونه گفتم درست نکرد گفت به من چه رفتم سرویس کار اوردم مسعول ساختمون پرید بیرون فیلم گرفتن های هوی مرد اوردی گفتم خفه شو کثافت مگه همه مثل دختر توعن تا مرده کارت نمایندکی و اینکه هماهنگ کرده بودم با نمایندکی رو نشون داد بازم نذاشت بیارم گفتم بیا خودت وایسا دم در ببین داره اب کرم کن درست میکنه گفت نه بمن چه نمیام تو ام حق نداری تعمیر کار بیاری حالا من خر به خاطر اینکه نرم خونه خانوادکی هیچی نگفتم شیش ماه با اب سسرد ساختم دوش نکرفتم لباس نشستم اب یرد میریختم بدنمو میشیتم بعد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب ندادم این شیش ماهو دیشب رفتم خونرو تحچیل صاخب خونه بدم قرارداد تموم شد گفتم خالا چه بهانه داری بیا پولمو بده شیش ماه کرایه کسر کرد مدیر هم ۴۵۰۰ در صورتیکه همه میدونن من شیش ماه پیش یعنی ۱۵ فروردین کلا خونرو آمدم بیرون دیگه نرفتم
نه خیلی بی حیا بود سرم داد زد گوشیو قطع کرد بهش گفتم کرایه نیمدم گفت جرعت داری نده جرت میدم منم اون ماهایی که بودم اوایلو دادم تا وقتی خارج شدم بهش گفتم بیا رهنمو بده گفت مگه الکیه قرار داد داری که من چون اب سر بود دیگه رفتم خونمون کرایه بهش ندادم دیروز رفتم تسویه همرو کم کرد از پولم ۴،۵شارژ این چند ماه