2777
2789
عنوان

لعنت به مدیر ساختمون حروم خور

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 77 پست
عزیزم از این بعد بلد باش همچین موقعی تهدیدش کن زنگ پلیس میزنی به جرم افترا ازش شکایت میکنی و درضمن ب ...

بخدا حتی ابگرم کنیه میگفت خانوم من شاهدم بیا شکایت کن ولی اشتباه کردم الان ۴۵۰۰ پولمم رفت منکه اونحا نبودم خدایا منکه اونحا حموم نکردم اخه اینا مسلمون نیستن تازه پارکینگ داشتم اون اوایل ماشین صفر مو نوش خط خطی کرده بود دیگه توی پارکینگ نمیذاشتم دیشب بعد شیش ماه رفتم دیدم ماشینش تو پارکینگمه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم زیر بار چه حق الناس هایی میرن ! اونوقت همسر من که مدیر ساهتمونه پول آب رو نفری حساب نمیکنه میگه ...

خدا خیرش بده ، توی این زمونه آدم درست کم پیدا میشه 

انشاالله برکتش بیاد توی زندگیتون 

مردم آپارتمان اکثرا فضولن و سرشون ماتحت همدیگه سدختر تنها گیر بیارن که دیگه واویلا...دهن نجس کثیفشون ...

تروخدا دعا جزای کارشو بببنه اون پول حرومی که ازم بدست اوردن هم صاحب خونه هم مدیر ساختمون از دستشون در بره منکه راضی نیستم پول سختی کشیده منو گرفتن

خدا خیرش بده ، توی این زمونه آدم درست کم پیدا میشه انشاالله برکتش بیاد توی زندگیتون

سلامت باشی خانمی 

آره من خودمم خیلی میترسم 

با اینکه دو ساعت بیشتر طول می‌کشه حساب کتاباش و گردن درد میگیره . منم نوزاد دارم و نیاز به کمک 

اما بهش غر نمی‌زنم . 

ببخدا اگه مفرین بلد بودم اهم میگرفتشون از دیشب دلم شکسته همش ساعتی یبار یادم میوفته مغزم سوت می‌کشه ...

اشكال نداره بعضي تجربه ها گرون تموم ميشه

ايشالا بعدا بتوني پول بيشتري در بياري

اخرش ميبيني خونه خودتون بهتره 😄

نبايد شارژ ميدادي ميخاست چيكار كنه؟

خوب ندادم این شیش ماهو دیشب رفتم خونرو تحچیل صاخب خونه بدم قرارداد تموم شد گفتم خالا چه بهانه داری بیا پولمو بده شیش ماه کرایه کسر کرد مدیر هم ۴۵۰۰ در صورتیکه همه میدونن من شیش ماه پیش یعنی ۱۵ فروردین کلا خونرو آمدم بیرون دیگه نرفتم

سلامت باشی خانمی آره من خودمم خیلی میترسم با اینکه دو ساعت بیشتر طول می‌کشه حساب کتاباش و گردن درد م ...

تو اپارتمان ما كسي حاضر نيست مدير ساختمون بشه چند ماهه قبض اب مونده كسي راضي نميشه پرداخت كنه چرا انقد ب خودش سختي ميده 

تو اپارتمان ما كسي حاضر نيست مدير ساختمون بشه چند ماهه قبض اب مونده كسي راضي نميشه پرداخت كنه چرا ان ...

توی آپارتمان ما هم همین وضع بود 

هیچکس عهده دار نمیشد 

آخر به زور انداختن گردن همسرم 

منم اولش کلی شاکی شدم باردار بودم 

گفتم همش باید با اینا درگیر باشی 

اجاره نده میاد درست میکنه

نه خیلی بی حیا بود سرم داد زد گوشیو قطع کرد بهش گفتم کرایه نیمدم گفت جرعت داری نده جرت میدم منم اون ماهایی که بودم اوایلو دادم تا وقتی خارج شدم بهش گفتم بیا رهنمو بده گفت مگه الکیه قرار داد داری که من چون اب سر بود دیگه رفتم خونمون کرایه بهش ندادم دیروز رفتم تسویه همرو کم کرد از پولم ۴،۵شارژ این چند ماه

توی آپارتمان ما هم همین وضع بود هیچکس عهده دار نمیشد آخر به زور انداختن گردن همسرم منم اولش کلی شاکی ...

خودتون ديگه حق شارژ ندين

وقتي كسي راضي نميشده پس بايد ي توافق كنيد برا حساب كردن اين موارد نه ك انقد ب خودش سختي بده 

پول اب مگه چقد ميشه ك بشينه اينجوري حساب كتاب كنه تقسيم ب تعداد واحد كنه

ديگه همه هم توافق ميكنن راضي هستن نبايد بقول معروف كاسه داغ تر از اش بشه اينجوري ذرة المثقال حساب كنه مگه ميخاذ پول شارژ رو بذاره جيب خودش

نه خیلی بی حیا بود سرم داد زد گوشیو قطع کرد بهش گفتم کرایه نیمدم گفت جرعت داری نده جرت میدم منم اون ...

بخاطر پكيج حراب ميتونستي بدون برداخت خسارت قرارداد رو فسخ كني

چون ملك غير قابل استفاده براي سكونت ميشه بدون اب گرم