2777
2789

بچه ها یه پالتو دیدم با پوست خرگوش و سمور قیمتش هم ۴ میلیون و ۸۰۰ به نظرتون گرون هست ؟ 

از اون جایی که اصفهانی ها خسیسن   یه نقشه دیگه کشیدم 

یه پالتو در حد ۲ میلیون بگیرم بعد دو میلیون و پانصد  هم خودم تو کارتم بدون استفاده دارم ۲ میلیون دیگه هم از نامزدم بگیرم برم سکه پارسیان یه گرمی بگیرم   

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصل نیست

منم می‌خوام پالتو پوست بگیرم قیمتش نه و نیمه

چهار تومن پوست نیست خز مصنوعیه

اگه داشته باشی گرون نیست اگه وسعت نمی‌رسه و خریدش برات سخته یه چیز قیمت مناسبتر بردار

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

نه خوبه قیمتش

پوست سمور و خرگوش باشه میره بالای ۴۰ ملیون

اینا که نیست

ولی خب معمولیه قیمتش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فکر دوم بهتره. میخوای چبکار ۵میلیون بدی پالتو؟ چندبارم بپوشی دلت و میزنه. پالتوهای دو سه میلیونی قشنگم داریم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

گرون نیست اماچون ازپوست خرگوش سموره نمیپوشم چون حس خوبی ندارم حیووناکشته بشن بخاطرلباس البته مفت میده بایدگرونترباشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید