2777
2789
عنوان

تجربیات خودم از نحوه برخورد با خانواده شوهر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 22 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خود همسرم میریم خودش میگه تو زیاد کار نکن خودشون انجام میدن یا وقتی تو جمع شون باشم همسرم کار پیش بیاد بره من تنها بمونم خودش به خواهرش میگه حواس تون به نسیم باشه البته من واقعا مشکلی باهاشون ندارم در کل 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
نمیشه چون من مثل مادرشوهر خواهرشوهرام فتنه و بخیل نیستم

مطمینی؟

کمتر رفتن و رسمی برخورد کردن خوبه

ولی بری رو پا شوهر دراز بکشی خودتو بمالی و... دیگ چ معنی داره

اتفاقا باید خشک تر رفتار کنی

😘Thanks GOD 

وای وای چه رفتار خزی.......

ان شاالله عروس خودتم اینطوری رفتار کنن باهات...

الان می فهمم پسرها چرا دوس ندارن ازدواج کنن.

لطفا ریپ نزن....نظر خواستی دادیم.

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
وای وای چه رفتار خزی.......ان شاالله عروس خودتم اینطوری رفتار کنن باهات...الان می فهمم پسرها چرا دوس ...

انتهای تایپیک گفتم از امثال شما پاچه خوارا نظر نخواستم

وای وای چه رفتار خزی.......ان شاالله عروس خودتم اینطوری رفتار کنن باهات...الان می فهمم پسرها چرا دوس ...

تو یکی نزار پسرت ازدواج کنه به نظرم بچه ننه ها ازدواج نکنن بهتره حتی اگه پسر خودم بچه ننه باشه خودم نمیزارم 

به دعای گربه سیا بارون نمیاد

تو یکی نزار پسرت ازدواج کنه به نظرم بچه ننه ها ازدواج نکنن بهتره حتی اگه پسر خودم بچه ننه باشه خودم ...

علت اینکه اینجوری باهاشون رفتار میکنی چیه؟ چیکار کردن؟ 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤