2777
2789
عنوان

دوستان میشه راهکار بدید

44 بازدید | 8 پست

دوستان من یه دوستی دارم که ایشون ۲۶ سالشه

بعد پدر و مادرشون فوت کردن ، ینی اول پدرش فوت کرده بعد هم حدودا ۲ سال پیش مادرش فوت کرد و البته این دوستم یه برادر بزرگتر هم داره 

بعد اینا یه خونه ای دارن که ۲ طبقه است بعد دوستم طبقه ی بالای این خونه زندگی میکنه و برادرش هم طبقه پایین زندگی میکنه 

چون با برادرش یکم اختلاف داشتن توی یه ساختمونن اما توی ۲ تا طبقه جداگانه زندگی میکنن

بعدحالا از اونموقعی که مادرش فوت شده مادربزرگ این دوستم (ینی مادره مادریشون ) خیلی میاد به این دوستم سر میزنه و میره.

اینم بگم که مادربزرگشون شمال زندگی میکنه اما چون تهران یسری کارای اداری انجام میده و این دوستمم تنهاست ، همش میاد تهران و میره شمال و وقتی هم که میاد همش طبقه ی بالا پیش دوستم زندگی میکنه و گاهی هم میره طبقه ی پایین و به اون برادره سر میزنه اما همیشه بالاست.

حالا اوایل چون مادرش تازه فوت کرده بود واقعا لازم بود که این دوستم تنها نباشه و مادربزرگش دائم بیاد سر بزنه 

اما الان بعد از گذشت حدودا ۲ سال دیگه این دوست من میگه واقعا خسته کننده شده حضور مادربزرگم برام 

چون مادربزرگش شخصیتش اینطوریه که به یسری چیزا خیلی ایراد میگیره و توی یسری کارا دخالت میکنه و کلا یسری کارا وحرفاش این دوستم رو اذیت میکنه

حالا دوستم‌ میگه من روم نمیشه که بهش بگم میخوام یه مدت اصلا تنها باشم تورو خدا فعلا نیا اینجا

اصلا بیچاره همش اعصابش بهم ریخته است 

نمیدونه باید چکار کنه

من بهش گفتم میخوای برو با یه مشاور صحبت کن 

ولی میگه اخه مشاوره مگه میتونه برای من چکار کنه

اصلا خیلی اعصابش خورده

گاهی هم به من پیام میده و از مشکلاتش میگه و منم خب کاری از دستم بر نمیاد براش

شما راهکاری ندارید که بهش بدید؟؟

فکر کنید خواهر خودتونه

سعی کنه بره بیرون خونه کار کنه..چون بیشتر تایمش بیرونه شب میاد خونه....اگرشرایط ازدواجم داره بفکر باشه تنهایی سخته....منم شرایط مشابهی دارم ولی دریغ از اینکه مادربزرگم تو این چند ساله خونمون اومده باشه یا حالی ازم بپرسه‌..باز خوبه بفکرشن‌....

بنظرم مادربزرگش رو از خودش دور نکنه ! چون اونکه با برادرش رابطه ای نداره حداقل با مادربزرگش رابطه ش رو حفظ کنه هر چند که بعضی اخلاقاش مورد تاییدش نباشه ، من فکر میکنم دوستت حساس شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کنه بره بیرون خونه کار کنه..چون بیشتر تایمش بیرونه شب میاد خونه....اگرشرایط ازدواجم داره بفکر با ...

اخه ببینید ممکنه که تنهایی سخت باشه

اما به نظره من بودن با کسی که کلا روحیات و شخصیتش خیلی به ادم نزدی نیست ممکنه سخت تر باشه

بنظرم مادربزرگش رو از خودش دور نکنه ! چون اونکه با برادرش رابطه ای نداره حداقل با مادربزرگش رابطه ش ...

نه ببینید اصلا وقتی از رفتارای مادربزرگش میگه کاملا مشخصه که داره اذیتش میشه در کنارش 

میگه بخدا تنهایی راحت تر هستم

اخه ببینید ممکنه که تنهایی سخت باشهاما به نظره من بودن با کسی که کلا روحیات و شخصیتش خیلی به ادم نزد ...

درسته ولی بازم مادربزرگش دلسوزشه ک هنوزم میاد سر میزنه... ی دلسزو داشته باشی باز .از بی کسی بهتره...شاید دوستت زیاد خونس بخاطر همین اذیت میشه..ی کاری پیدا کنه ب این بهونه بیشتر تایمشو بیرون میگذرونه اگر رل هم داره ب بهونه کار میره میبینش‌...نهایت ی شبی میمونه ک خونس‌....بعد چند وقتم ببینه ک کمتر پیش نوشه خودشم کمتر میاد میمونه

درسته ولی بازم مادربزرگش دلسوزشه ک هنوزم میاد سر میزنه... ی دلسزو داشته باشی باز .از بی کسی بهتره... ...

حالا دوستم تازگی کلاس ثبت نام کرده و داره میره

منم میگم شاید اینطوری وضع یکم بهتر بشه

حالا دوستم تازگی کلاس ثبت نام کرده و داره میرهمنم میگم شاید اینطوری وضع یکم بهتر بشه

خوبه ادما زیاد پیش هم میمونن داستان میشه..ی تایمی خونه نباشه بهتره...اصلا واسه روحیه خودش تنهایی و تو خونه موندن خیلی اذیت کنندس...ادم از زندگیش هیچی نمیبینه