2777
2789

خاهرانه بهت بگم اگ رفتی اونجا اصلا زیاد نرو خونه مادرشوهرت یا رفتی مثل من جان فدا نشو همه کاراشونو بکنی کع دیگع میشه وظیفت

والا بخدا یع ساله باهاشونم ولی خرجمون جداس روزا اول مث چی کار کردم الان تا مهمونی میادمگع من تمام کارارو بکنم

درآمد نداره عزیزم مجبورم ۵ساله

هیییییی.... پنج سال ...خدا بهت صبر بده انشاله که خودش برات جبران کنه چون خودم چند ماهی با مادرشوهر سفره یکی بودم میدونم چقدر سخته ولی الان دیگه هیچ عروسی قبول نمیکنه بدون استقلال زندگی کنه شما حتما خیلی خوب و قانعی یا شایدم تحملت زیاده که تونستی بسازی ...راستی چن سالته

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیییییی.... پنج سال ...خدا بهت صبر بده انشاله که خودش برات جبران کنه چون خودم چند ماهی با مادرشوهر س ...

اره قانعم خدایی ولی خانوادش منو پر توقع میبینن بخدا همه کاری کردم تو خونشون از آشپزی گرفته تا تمیز کاری و همه چی به عهده خودمه ولی همش میگن ما خوبیم ما براتون کم نزاشتیم و اینا 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
ببخشید چرا مستقل نمیشید

شرایط مالیش رو نداریم 

دلیل دوم اینکه مادرشوهرم بعد از من و همسرم هیچ کس رو نداره تنهای تنها میشه 

خونه نداریم 

مستقل شدن و تنها بودن رو خیلی دوست دارماا اما دودلم اگه مستقل بشیم مادرشوهرم گناه داره تنها میمونه زن خیلی گل و مهربونیه و همیشه محبت خودشو داره برا همین دوست دارم بمونم پیشش اما شاید در آینده اگه شرایط مالیمون جور شد یه خونه دو طبقه بگیریم مادرشوهرم طبقه پایینش بشینه اینجوری هم من مستقل میشم هم اون تنها نمیشه میرم سر میزنم بهش میام روزانه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره خب اینا هست ولی منی که حریم خصوصی ندارم و همه چیمون باید رو باشه و چیز پنهونی نباید داشته باشیم ...

آره امیدوارم زود زود مستقل بشید میفهمم چی میگی چون خودمم همینطورم راستش من خصوصی ترین مسایل مثل دکتر رفتن رو فقط و فقط به همسرم میگم اینم طبیعیه که هرجا میرید با هم میرید اما خب من دیگه عادت کردم به این شرایط الان جوری شده که اصلا دوست ندارم با شوهرم تنهایی جایی برم اصلا حال نمی‌ده بهم بعدش دوست دارم اگه خدا بخاد و یکم مستقل تر شدیم با یاد خوب از این خونه برم نگن عروس بدی بود بداخلاق بود مارموز بود و از این جور چیزا دیگه که پشت سر عروسا میگن 

ولی خب با تمام وجود درکت میکنم که چقدر بهت سخت میگذره چون خودمم تو همچین شرایطی ام اگه خدا بخاد پول بیاد دستمون برای اینکه مادرشوهرم تنها نمونه یه خونه دوطبقه میگیریم ما بریم بالا مادرشوهرم پایین باشه که اینجوری مستقل تر باشیم یکم من بیشتر به خاطر خورد و خوراک اذییتم و یکمی هم رفت و آمد بچه ها همین اونا هم حدودا میشه گفت عادت کردم بهش 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شرایط مالیش رو نداریم دلیل دوم اینکه مادرشوهرم بعد از من و همسرم هیچ کس رو نداره تنهای تنها میشه خون ...

خدا خیرتون بده انشاله که خدا بهترینها رو نصیبت کنه 

اگه همسرت تک فرزنده خوب شرایط متفاوته فکر نمیکنم زیاد سخت باشه ولی به هر حال خیلی دختر خوب و مهربونی هستی مطمئن باش خدا هم جبران کننده هست در آخر هم انشاله همیشه همینطور قدر دان و خوش قلب بمونی و این لطف الهی رو فراموش نکنی راستی منم ازت التماس دعا دارم چون نگاه خدا رو تو تک تک جمله هات حس کردم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

آره امیدوارم زود زود مستقل بشید میفهمم چی میگی چون خودمم همینطورم راستش من خصوصی ترین مسایل مثل دکتر ...

منم شوهرم تک پسره و سه تا خاهر داره خب خانوادش ازش انتظار داره ولی خب منم یه زندگیه مستقل میخام بالخره...منم وقتی به این فکر میکنم که از اینجا بریم عذاب وجدان میگیرم و دلم نمیاد ولی خب من ۵ساله اینجوریم تو این ۵سال خانوادم چهار بارم نیومدن خونم چون خونه از خودم نیست و اونا معذبن...من یه بار با شوهرم سر خونه بحثم شد فقط یه بار مادرشوهرم اومد شنید و کلی حرف بهم زد که زبون درازی و شوهرت ازت میترسه و منم تحملتون کردم و اینا من اینارو میبینم حالم بد میشه یا اینکه من الان باردار هر چکاب یا سونویی باهام میاد درصورتی که دوست دارم با شوهرم برم ولی خب تا تو اتاق سونو هم همراهمه اینا منو اذیت میکنه اینکه حریم خصوصی نداریم اصلا حتی از تایم رابطمونم خبر داره اگرم چیزی بگم میشم ادم بده و زبون دراز من تو این ۵سال همه کارا رو خودم کردم اگه یه بار دیر میرفتم آشپزخونه و مادرشوهرم کاری انجام میداد قیافش میره تو هم و بغ میکنه که چرا دیر اومدی و نیومدی کمکم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
خدا خیرتون بده انشاله که خدا بهترینها رو نصیبت کنه اگه همسرت تک فرزنده خوب شرایط متفاوته فکر نمیکنم ...

نه همسرم تک فرزند نیست اما خب به خاطر یه سری شرایط میشه گفت فقط همین یه پسره که پیش مادرشوهرمه مادرشوهرم هم جوونه روپای خودشه به ما هم تو هزینه های زندگی خیلی کمک می‌کنه من همیشه به مادرم میگم اون بیشتر از تو به من محبت کرده 

اما خب تنها مشکلم اینه که خونه مشترک هست بین همه نوه ها هرروز میرن و میان و کلی اذییت میکنن خب به هر حال خونه مادربزرگی محسوب میشه شاید محکم ترین دلیلم برا اینکه گاهی تو فکر باشم یه خونه دوطبقه بگیریم مادرشوهرم پایینش باشه همینه چون بچه ها گاهی خیلی اذییت میکنن و منم اگه بچه دار بشم تو این شرایط خیلی سختم میشه و الا یه بار هم به شوهرم گفتم که اگه خونه آروم باشه همیشه بچه ها اذییت نکنن من پیش مادرت میمونم نمیرم از اینجا اما خب همچین چیزی غیر ممکنه چون به هرحال نمیشه به نوه ها گفت نیاید اینجا فضولی نکنید 

گلم دهان میکنم حتما از ته دلم اما خب من هنوز با نگاه خدا خیلی فاصله دارم اون اوایل خیلی اذیت میشدم با این شرایطم اما الان واقعا به درک بهتری از موقعیتم رسیدم و واقعا فکر که میکنم میبینم درسته که اذییت میشدم اما به همچین مادرشوهر خوبی می ارزید الان دیدگاهم نسبت به اون اوایل خیلی متفاوت تر شده 

من دو ساله ازدواج کردم . تو یه ساختمونیم 

تا حالا شام و ناهار دعوتشون نکردم اما پیش اومده از مسافرتی جایی برگشتن واسشون غذا گذاشتم بردم پایین. ماهم شاید سالی دو سه بار بریم پایین شام .مثلا عیدی شب یلدایی چیزی 

. بعد اصلا نه من میرم پایین ن اونا میان بالا .گاهی مادرشوهرم میاد یه سر میزنه میره .

شوهرمم تک فرزنده

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
منم شوهرم تک پسره و سه تا خاهر داره خب خانوادش ازش انتظار داره ولی خب منم یه زندگیه مستقل میخام بالخ ...

همسر من تک فرزند نیست اما خب شرایط منم یکم با شما متفاوته مثلا اینکه میگید اگه یکم دیرتر غذا بازم می‌ره تو قیافه من خیلی مواقع پیش اومده تا دیر خواب بودم و اون سفره انداخته من حاضر آماده نشستم سر سفره و هیچی هم نگفته بهم اما خب من در مقابل سفره جمع کردم ظرفا رو شستم آشپزخونه رو مرتب کردم و گردگیری کردم تا جبران بشه یه جورایی قطعا اینطور که میگید برای شما شرایط سخت تره چون مادرشوهرتون بنا به فرمایشات شما همچین ویژگی هایی داره اما منم با تک تک سلول های بدنم این چیزایی که شما ازش ناراحتید رو تجربه کردم اما مادرشوهرم تا حالا چیزی رو بروم نیاورده منم مسافرتی تفریح دونفره ای جایی میریم با شوهرم مادرشوهرم باهامونه البته گاهی خودم به شوهرم میگم اونم ببریم چون بنده خدا از صبح تا شب تو خونه هست با بچه ها اذییت و خسته میشه 

به نظرم برای کسی با شرایط شما خونه بالای مادرشوهرتون باشید بهتره چون میگید نمیشه هم رفت از پیشش اما خب بازم این چیزا خواهد بود 

نمیشه وقتی دارید میرید سونویی چیزی به همسرت بگی که هماهنگ کنید که بگید داریم میریم بیرون دوری بزنیم تو شهر و اینا بعد دوتایی باهم برید سونو ؟

جاری من نود درصد مواقع خونه اوناست

لطفا تاپیک آخرم رو گزارش میزنید؟🌸💖🙏🏻

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

همسر من تک فرزند نیست اما خب شرایط منم یکم با شما متفاوته مثلا اینکه میگید اگه یکم دیرتر غذا بازم می ...

لطفا تاپیک آخرم رو گزارش میزنید؟🌸💖🙏🏻

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗