2777
2789
عنوان

با خواستگارم که سنتی بود قرار گذاشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 37 پست
شناخت طی مراحل صحبت و تحقیق و مشاوره شکل میگیرهو اتفاقا شناخت درست همینجا شکل میگیره، نه تو دوستی که ...

درسته عزیزم

ازدواج سنتی خوبی های خودش رو داره ازدواج مدرن هم همینطور 

اتفاقا ترجیح خودمم سنتی هست ولی اینکه شناخت و علاقه ای نیست یه حسی بهم میده توی خواستگاری سنتی که انگار معاملست هرچند بعدش علاقه ایجاد میشه ولی جلسات آشنایی خیلی جو سنگین و بدی برای من داره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
درسته عزیزمازدواج سنتی خوبی های خودش رو داره ازدواج مدرن هم همینطور اتفاقا ترجیح خودمم سنتی هست ولی ...

خواهر شما باید ببینید تو‌اون جلسات حس مثبتی شکل میگیره یا نه

این احساسی که میگید طبیعیه چون ما اصلا طرف رو نمیشناسیم

منم تو همین شرایطم میدونم چی میگید

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر شما باید ببینید تو‌اون جلسات حس مثبتی شکل میگیره یا نهاین احساسی که میگید طبیعیه چون ما اصلا ط ...

دقیقا 

همه چیش خوبه بجز این یه مسئله

یعنی من توی خواستگاری حس میکردم یه ملکم که قراره معامله بشم و طرف یه خریداره

نمیتونم حس بدی که گرفتم رو توصیف کنم

با وجود اینکه برخوردش خیلی خوب بود و هیچ حرف بدی نزد بنده خدا حتی خیلی صمیمانه و محترمانه رفتار میکرد

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
دقیقا همه چیش خوبه بجز این یه مسئلهیعنی من توی خواستگاری حس میکردم یه ملکم که قراره معامله بشم و طرف ...

اتفاقا عزیزم شما میتونید اینطور فکر کنید که در برابر پسرهایی که میرن دنبال دختربازی و یه مدت بازیش میدن و نیازهای خودشونو رفع میکنن، یه پسری که میاد خواستگاری، چقدر برای اون دختر ارزش قائله که میخواد بشه خانومِ خونه اش و شریک زندگیش و احساساتش و پیشرفتش و چقدر متعهده

تو‌ روند خواستگاری یه مسئله ای هست به اسم مدیریت احساسات، خیلی مهمه(چه احساسات مثبت، چه احساسات منفی)

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

اتفاقا عزیزم شما میتونید اینطور فکر کنید که در برابر پسرهایی که میرن دنبال دختربازی و یه مدت بازیش م ...

درسته عزیزم 

اره از اون لحاظ خیلی خوبه ولی بازم یه بدی هایی داره مثلا شناخت توی ازدواج سنتی کمتره 

ولی در کل بازم از ازدواجی که با روابط عاشقانه بوده بهتره