2777
2789
عنوان

اینجا همه جاریشون حسوده

63 بازدید | 14 پست

جدی چطوری بدِ خودتون رو نمیببنید؟ 

اینجا همه مادرای خودشون خوبن مادرای شوهرشون عفریته

همه خودشون فرشته‌ان جاریشون شیطانِ خبیث

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا

هرکی طرف خودش خوبه طرف همسرش جادوگر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

اون یکی دختر قهوه فروش هم شمایین؟

توی امضا گفتم دیگه عزیزم نه

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

چرا واقعا کور خودشونن؟؟ بینای جاری

چی بگم

انگار نه انگار ک خودشونم جارین یا خواهرشوهر یا مادرشون ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

همه مشکل دارن خو

من میگم جاریم حسوده چون واقعا هست

شاید منم از نظر جاریم حسود باشم

من میگم مادرشوهرم مشکل اعصاب داره و حرف دهنشو نمیفهمه...شاید در اینده مادر منم همین بشه یا مشکلای دگ

همه ی ادما ی سری مشکلات دارن 

هیشکی هم صداش در نیومد تو تاپیک 😄😄 بجز یکی دو نفر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

همه مشکل دارن خومن میگم جاریم حسوده چون واقعا هستشاید منم از نظر جاریم حسود باشممن میگم مادرشوهرم مش ...

خوب همینو میگم، بد خودتون رو هم تو تاپیکا بگید، نه طرف مقابل و بد نشون میدید، ماهم از ذات دو طرف خبر نداریم میاییم طرف شما رو میگیریم، دیگه هیزم میریزیم تو آتش شماها

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خوب همینو میگم، بد خودتون رو هم تو تاپیکا بگید، نه طرف مقابل و بد نشون میدید، ماهم از ذات دو طرف خبر ...

بیخیال غصه نخور

فقط میان اینجا خودشونو اروم کنن... من ک خودم نظر قطعی نمیدم 

بیخیال غصه نخورفقط میان اینجا خودشونو اروم کنن... من ک خودم نظر قطعی نمیدم

گاهی اوقات عذاب وجدان میگیرم از نظراتم، کاش نی نی سایت نبود چقدر گناه میکنیم اینجا، چقدر قضاوت‌های نابجا میکنیم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
گاهی اوقات عذاب وجدان میگیرم از نظراتم، کاش نی نی سایت نبود چقدر گناه میکنیم اینجا، چقدر قضاوت‌های ن ...

اره عذاب وجدانم دارع واقعا... سعی کن کمتر نظر بدی فقط بخون و بیا بیرون ...