2777
2789

خواهرم مشکلات روان داره تحت درمانه طفلک سرطان هم گرفته اوصاع خیلی ناجوره 

چندباری پنحره باز کرده جیع کشیده خاسته خودش پرت کنه پایین دیگ جلوشو گرفتیم 

حالا یکی از همسایه ها فیلم گرفته از خونه روبه رو .اومده تدکر داده که سر صدا نکنید ازتون فیلم گرفتم میدونم شما هستید فیلمتونو دارم  پخشش میکنم  

پنج شش باری این اتفاق افتاده تو یسال  که خواهرم برای پنج دقیقه سروصدا راه انداخته تا تونستیم ارومش کنیم 

خب درسته مزاحمت ایجاد شده ولی حق این داره فیلمی که خواهرم با لباس تو خونه لب پنحرس بخاد پخش کنه  ؟؟؟؟

رفتار درست چیه چکارکنیم ؟برم بش چی بگم شر نشه  ؟به مامانم گفته مامانم خیلی سنش بالاس فقط گوش کرده گفته به دخترم میگم با اون صحبت کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همچین کاری حق نداره بکنه شما هم میشناسیدش ازش شکایت کنید حساس هم نشو خواهرت بالاخره یه لباسی پوشیده ...

قانون چیه کسی حق داره فیلم بگیر  ؟؟پخشش نمیگم فیلم گرفتنم جرم؟

گرفتن فیلم جرم داره حبس لینه 6ماه تا دوسال  پخش فیلم جرم هست زندان داره 2تا 5سال او حق اعتراض به شما ندارم ایجاد خودش هم که اومده به مامان شما اعتراض کرده 72ضربه شلاق داره به خاطر ایجاد مزاحمت اگر ناراحت هست باید بره از شما شکایت کنه و اثبات کنی که خواهرت بیمار روانی هست تبرعه میشه 

همچین کاری حق نداره بکنه شما هم میشناسیدش ازش شکایت کنید حساس هم نشو خواهرت بالاخره یه لباسی پوشیده ...

اره لباس پوشیدده ولی خب شرایط خوبی نداشته دختر جونه با هزارتا مشکلات بخاد فیلمشم پخش شه چطور کنار بیاد 

چی بش بگمـ؟؟ حق ندارن فیلم بگیرن ؟میشه قانونیش بگی قصیه چیه ؟کسی حق نداره از کس دیگ فیلم بگیره ؟

نه حق ندارن کسی اینجوری فیلم بگیره بپون رضایت

نه تنها گرفتنش بلکه همون تهدیدش هم جرمه

کلا همسایه‌ اتون احمقه

گرفتن فیلم جرم داره حبس لینه 6ماه تا دوسال پخش فیلم جرم هست زندان داره 2تا 5سال او حق اعتراض به شما ...

ممنون عزیزم .واقعیت میخام با خوبی حلشه بره  کار به اونجاها نکشه .چی بش بگم الان میشه کمکم کنی  ؟