2777
2789
عنوان

عشقم واسه یلدا ازم شماره حساب خواست😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 80 پست
آخه تازه راضی شده نمیخوام جلب توجه کنم 🤣🤣🤣

به پسر عموت بگو نه اگه اصرار کرد بگو دلیلش اینه

اگه گفت نمیذارم مادرم متوجه بشه 

رد نکن 

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

خودش خواسته این کارو بکنهبذار انجام بدهتو ک نخواستی و نگرفتی ازش

فرض کن شماره کارتم رو بگیرم بفرستم براش خیلی سخته برام 🤣🤣

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به پسر عموت بگو نه اگه اصرار کرد بگو دلیلش اینهاگه گفت نمیذارم مادرم متوجه بشه رد نکن

خیلی اصرار کرد منم رد کردم فک نکنم باز بگه خیلی تند برخورد کردم 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

خیلی اصرار کرد منم رد کردم فک نکنم باز بگه خیلی تند برخورد کردم

ساده نباش دختر 

زدی تو ذوقش

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

فرض کن شماره کارتم رو بگیرم بفرستم براش خیلی سخته برام 🤣🤣

سختت نباشه 

یه روزی یادت میاد شاید پشیمون شی 

الان اون دوق داره برات

نزن تو ذوقش 

بذار انجام بده ک همیشه انجام بده

والا اگه بهم بگه الان شماره کارت بفرست واسش میفرستم کلی هم ذوق میکنم

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
کار بدی. نکرده بنده خدا دیده راهش دوره نمیتونه یلدایی بیاره خواسته خشکه حساب کنه

آره طفلی راهش دوره جز پول فرستادن کاری نمیتونه بکنه

ساده نباش دختر زدی تو ذوقش

آره بیچاره ناراحت شد یکم گفت خیلی تند برخورد کردی مگه هدیه گرفتن بده فک کن هدیه اس

خب شاید راهش دوره نمیتونه برات هدیه بگیره اینجوری گفته 

البته که چون فامیلید بهتره ندی

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت