2777
2789
عنوان

این آیه دقیقا به چه چیزی اشاره داره

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 74 پست
عزیزم مسیحی بودن ربطی به خدا نداره مگه خدارو قبول ندارن؟

قرآنو گفتم

قرآنو قبول نداریم

گفتم قران عجب ب دلم نشست

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این‌روش تفال زدن به قرآن‌خیلی دقیق اشاره میکنه به نیت‌ما

من‌بارها انجام‌دادم

قرآن‌یک‌موجود‌زنده‌است‌ که درک‌و شعورش از ما آدما خیلی بیشتره

باهاش انس داشته باشین واقعا دعاهاتون مستجابه

بهترین‌دوسته

آقا هستم

من فقط اینو می‌دونم هر کار بدی میکنیم خودمون به خودمون ظلم کردیم نتیجه ظلم به خودمون بوده و الا خدا عادل مطلقه و به هیچ بنده ای ظلم نمیکنه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
قرآنو گفتمقرآنو قبول نداریمگفتم قران عجب ب دلم نشست

اها 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
اها

آره😅

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

اسی جان نمازهامون برا خودمون خوبه انشاله که‌مشکلاتت برطرف بشه ولی به نظرمن خدا یک کیسه بزرگ نگذاشته کنار که از نماز های ما پرکنه ، هرکار کنیم برا خودمون خوبه چه این دنیا‌جواب بگیریم وچه اون دنیا

منم دیروز نمازم را نخونده بودم و یک مشکل دیگه ای هم داشتم قرآن را باز کردم صفحه اول قرآن حس کردم جواب مشکلم هست وصفحه دوم اشاره به‌نماز خواندن بود واومده بود که پاسی از شب را برخیز وبه عبادت ونماز بپرداز و....درجا پاشدم‌نمازم را خواندم وچند نمازی که قضا کرده بودم الهی شکر فرصت کردم وخوندم

عزیزم الهی شاد و خوشبخت باشی.خدا گفته اگر بندم یه قدم به سمتم برداره،من صدقدم به سمتش میرم.امیدوار ب ...

ممنون مهربونی و دعای قشنگت

امیدوارم هرچی خیره برات رقم بخوره

من فقط اینو می‌دونم هر کار بدی میکنیم خودمون به خودمون ظلم کردیم نتیجه ظلم به خودمون بوده و الا خدا ...

قبول دارم حرفتو

منم از گذشته ای که دوسش نداشتم به خدا پناه اوردم

انتظار داشتم بیشتر تحویلم بگیره