2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر علی یاسینی باهام دعوا کرد دارم پاره میشم از خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 67 پست
اسی اگه برعکس میبود ونامزدت روی یک خواننده زن کلیک کنه توبدت نمیادمنکه واقعابدم میادوبهش حق میدم نمی ...

آره قشنگم ولی من رو یاسینی دیگه تعصب ندارم اصلا

خیلی حساسیت نامزدم بالا رفته دربارش

مثلا الان من هر خواننده ای و گوش بدم مهم نی براش 

حسگراش واسه یاسینی فعاله فقط

من اگر شوهرم طرفدار صولتی سیاه و این بی تی اس باشه کلا طلاق میگیرم😂بابا حداقل فن یاس و پیشرو باشید ...

ماکان بند که اصن تو دیواره

بی تی اس هم گوش نمیدم عمرا

حامیم و یکم دوس دارم یاسینی هم فنش بودم قبلا

آخه جدی قشنگ میخونن..

پیشرو و سورنا و یاس هم تو سبک خودشون اوکین🙏🏿✨🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این آدم متوجه شده تو دنبال غیرتی شدنشی و واقعا همچین کاری نکردی برا همین اهمیت نمیدهسعی کن یه طور دی ...

وقتی هم بش میگم چون دوسم نداری سرم غیرتی نمیشی میگ من بهت اعتماد دارم( ابراز علاقه زیاد میکنه ولی ته دلم خالیه )

فداتشم💜

ماکان بند که اصن تو دیوارهبی تی اس هم گوش نمیدم عمراحامیم و یکم دوس دارم یاسینی هم فنش بودم قبلاآخه ...

همین که بی تی اس و ماکان بند گوش نمیدی نامزدت باید خدارو شکر کنه😂

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
وقتی هم بش میگم چون دوسم نداری سرم غیرتی نمیشی میگ من بهت اعتماد دارم( ابراز علاقه زیاد میکنه ولی ته ...

این موضوع خیلی قشنگ و قابل احترامه ها:) اعتماد داشتن بهتر از غیرت الکیه

از من بشنو 

چند سالتونه ؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

منم یه بار گفتم از نوجوونیم شادمهر و آهنگاش رو دوست داشتم...

ازون روز به بعد آهنگای شادمهر بیربط و زشت شدن به چشم شوهرم    

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین