2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 36 پست
منم اوایل با جاری و خواهر شوهر گرم می‌گرفتم اما دیدم اهل پشت سر حرف زدن و نکته درآوردن از حرفام هستن ...

منم تقریباهمینجوریم نه رفت وآمدندارم نه حتی شمارشونودارم ولی این رفتاری که داره عجیبه

اولاباهم خوب بودیعنی چطورخوب بودازم حرف میکشیدمثلاخیلی معذرت می‌خوام خودمم شرمم میادبگم میگفت جای خص ...

چه بی شعور بوده، شاید الان از چیزی ناراحته میخواد نشون بده که دلخوره، شما خوشحالم باش که اینجوریه، کلا با جاری هرچی کمتر حرف بزنی به نفع خودته و آرامشت بیشتره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون به شما حسادت می‌کنه حالا به هر دلیلی 

و سعی داره از شما دوری کنه که حالش بد نشه 

ببین چرا بهش فکر می‌کنی از زندگیت لذت ببر

فکر کن اصلا جاری نداری بهترر😂

فقط توی این دنیا باید به فکر خودت و خانواده آت باشی تا خودتون رو بالا بکشید 

نمیگم به کسی کمک نکنید باید به آدمی کمک کنی که لایق کمک کردن باشه 

چه بی شعور بوده، شاید الان از چیزی ناراحته میخواد نشون بده که دلخوره، شما خوشحالم باش که اینجوریه، ک ...

اره خیلی بیشعوره حتی یه بارمنوصدازدگفت فلانی بیاخونمون بعدکه رفتم اسباب کشی داشت بعدشروع کرداره پدرشوهرم اونجارودادبه مااینجابرافلانی به شماهم فک نکنم چیزی بده بااینکه من اصلاچیزی نگفتم 

اره خیلی بیشعوره حتی یه بارمنوصدازدگفت فلانی بیاخونمون بعدکه رفتم اسباب کشی داشت بعدشروع کرداره پدرش ...

آره همینو میگم دیگه، کلا ارتباطت با اینجور آدما باید کم باشه، کم حرف بزنی و رسمی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
اون به شما حسادت می‌کنه حالا به هر دلیلی و سعی داره از شما دوری کنه که حالش بد نشه ببین چرا بهش فکر ...

دقیقاهمینطوره ولی من ازبس مهربونم دوستدارم باهمه خوب باشم همه ازم راضی باشن ساده هم هستم که اصلابه رفتاروحرفهای مردم اهمیت میدم

جای خصوصیتونشون بده! به غیرشوهر کس دیگه ببینه گناهه

اره من که میمردم نشونش نمیدادم ولی حرفی که بهم زده رومیگم فک کنم حسودی اونجارم میکرداخه به خواهرم گفته بودمامانت چی خورده این پوستش انقدروشن شده

دقیقاهمینطوره ولی من ازبس مهربونم دوستدارم باهمه خوب باشم همه ازم راضی باشن ساده هم هستم که اصلابه ر ...

سعی کن اینجوری نباشی 

چون از نقطه ضعف هات استفاده میکنند 

به کسی ضعف نشون نده 

سعی کن قوی باشی 

دقیقاهمینطوره ولی من ازبس مهربونم دوستدارم باهمه خوب باشم همه ازم راضی باشن ساده هم هستم که اصلابه ر ...

عزیزم‌این مهربونی نیست.مهرطلب بودن هست. شما همین که اهل غیبت و دو به هم زنی نباشی کافیه خودت رو هم درگیر رفتارای اون نکن.فکر کن یه غریبست که اصلا هیچ ارتباطی با هم ندارین🧡

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤