مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 عنوان سلام کسی اینجا ایرانخودرو ثبت نام کرده یا اطلاعی داره بیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 23 پست سلامدوستان شما ثبت نام کردین؟مثل دفعه قبل بانکا وام نمیدن یعنی؟ لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ... دیروز | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 خوب اگه مطمئن میشدم اسمم در میاد قطعا پولشو جور میکردمیا حتی اگه یکی دوماه از قبل میگفتن ۳۰۰ باید بل ... هیچ اطمینانی نیست طلانفروش قرض بگیر لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره سآیپا کنسل شد صدات میکنم یه تایپک هروقت ثبت نام باشه باخبرمیشی فقط روزی یبار چکش کن لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 سایپا همین یکی دو روز پیش بود ،شاید هنوزم باشه ولی اگه پارس میخوای معلوم نیست کی طرح بزارن هر چی بود ... خیلی ممنونفک کنم همون از بیرون بگیرم بهتر باشهتفاوت قیمتشون زیاد نیستاسترس برنده شدنو و دیر تحویل دادن و ...رو هم ندارهاشتباه کردم چند ماهه خودمو معطل کردم لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 هیچ اطمینانی نیست طلانفروش قرض بگیر مرسی عزیزموالا دیگه خسته شدم بنظرم همون به قیمت روز بگیرم دردسرش کمتر باشهمردم خودشون پول لازمن،دیگه کسی به کسی قرض نمیده آخه): لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 سآیپا کنسل شد صدات میکنم یه تایپک هروقت ثبت نام باشه باخبرمیشی فقط روزی یبار چکش کن قوربون دستتبنظرت به این زودیا دوباره سایپا ثبت نامی داره؟ لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5089 خیلی ممنونفک کنم همون از بیرون بگیرم بهتر باشهتفاوت قیمتشون زیاد نیستاسترس برنده شدنو و دیر تحویل دا ... اره بابا اگه پول باشه بهترین راهه،بخر خودتو راحت کن ،معلوم نیست چند وقت زنده باشیم حالو دریاب👍 #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 اره بابا اگه پول باشه بهترین راهه،بخر خودتو راحت کن ،معلوم نیست چند وقت زنده باشیم حالو دریاب👍 بله ممنون از شما🙏🏻 لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 قوربون دستتبنظرت به این زودیا دوباره سایپا ثبت نامی داره؟ اره نشدصدات کنم باتایپکای خودرو کاربر@helen27   لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5089 بله ممنون از شما🙏🏻 خواهش🙏 #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن