2777
2789
عنوان

سلام کسی اینجا ایرانخودرو ثبت نام کرده یا اطلاعی داره بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 23 پست
خوب اگه مطمئن میشدم اسمم در میاد قطعا پولشو جور میکردمیا حتی اگه یکی دوماه از قبل میگفتن ۳۰۰ باید بل ...

هیچ اطمینانی نیست طلانفروش قرض بگیر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره

سآیپا کنسل شد صدات میکنم یه تایپک هروقت ثبت نام باشه باخبرمیشی فقط روزی یبار چکش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایپا همین یکی دو روز پیش بود ،شاید هنوزم باشه ولی اگه پارس میخوای معلوم نیست کی طرح بزارن هر چی بود ...

خیلی ممنون

فک کنم همون از بیرون بگیرم بهتر باشه

تفاوت قیمتشون زیاد نیست

استرس برنده شدنو و دیر تحویل دادن و ...رو هم نداره

اشتباه کردم چند ماهه خودمو معطل کردم

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
هیچ اطمینانی نیست طلانفروش قرض بگیر

مرسی عزیزم

والا دیگه خسته شدم 

بنظرم همون به قیمت روز بگیرم دردسرش کمتر باشه

مردم خودشون پول لازمن،دیگه کسی به کسی قرض نمیده آخه):

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
سآیپا کنسل شد صدات میکنم یه تایپک هروقت ثبت نام باشه باخبرمیشی فقط روزی یبار چکش کن

قوربون دستت

بنظرت به این زودیا دوباره سایپا ثبت نامی داره؟

خیلی ممنونفک کنم همون از بیرون بگیرم بهتر باشهتفاوت قیمتشون زیاد نیستاسترس برنده شدنو و دیر تحویل دا ...

اره بابا اگه پول باشه بهترین راهه،بخر خودتو راحت کن ،معلوم نیست چند وقت زنده باشیم 

حالو دریاب👍

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اره بابا اگه پول باشه بهترین راهه،بخر خودتو راحت کن ،معلوم نیست چند وقت زنده باشیم حالو دریاب👍

بله ممنون از شما🙏🏻

قوربون دستتبنظرت به این زودیا دوباره سایپا ثبت نامی داره؟

اره نشدصدات کنم باتایپکای خودرو کاربر

@helen27