2777
2789
عنوان

واقعا تنهاتر از من کسی هم هست یا دارم ناشکری می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 44 پست
مامانم اصلا نیستش شاید روزی ۵ دقیقه ببینمشاز بچگی تنها بودم تنها شدنی در کار نبود

انشالله تو هم بدون کمک هیچکس زندگیتو خودت بسازی با اینمه الان خودمم ناراحتم ولی اینو باور دارم ادم میتونه زندکی خودشو تا نسلای بعدیشو تغییر بده

انشالله تو هم بدون کمک هیچکس زندگیتو خودت بسازی با اینمه الان خودمم ناراحتم ولی اینو باور دارم ادم م ...

من ک ازدواج نمیکنم هرگز

ولی امیدوارم ب امضام برسم و بتونم زندگیمو بسازم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله ب هدفات برسی ولی اینده قابل پیش بینی نیست اصلا

گلم گفتم از لحاظ ازدواج

اختلال دارم نمیتونم هرگز ازدواج کنم 

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

متوجه شدم عزیز

شما چرا تنهاییچقد امضات قشنگه همش اشک میریزم بازم بینش هی میگم خداروشکر خداروشکر مبادا خدا قهرش بگیر ...

آره واقعا ، مفهوم عمیقی داره ،اگه همه مون درکش کنیم کمتر پشیمون میشیم و بیشتر قدر میدونیم

منم مثل شما ، بخاطر خانواده ی بدرد نخور ، بخاطر عدم تربیت اصولی پدر و مادرم که از بچه هاشون فقط یه خودخواه و جنگجو و بی عاطفه ساختن تحویل دادن

دیگه از همه شون بریدم ، ضربه هایی ازشون خوردم که از خانواده شوهرم که غریبه ن نخوردم 

رفتم تو لاک تنهایی خودم

اوایل سختم بود منم ، اما باهم خو گرفتیم 

جوری که سال تا سالم نبینم شون واسم مهم نیست ،برام فرقی نداره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
آره واقعا ، مفهوم عمیقی داره ،اگه همه مون درکش کنیم کمتر پشیمون میشیم و بیشتر قدر میدونیممنم مثل شما ...

من هنوز کنار نیومدم همش دعا میکنم خدا هدایتشون کنه پیشقدم شه بیاد اشتی کنه یا اگه صلاح نیست خدا بهم قدرت بده بپذیرمش

البته والدینم خوبنا ولی واقعا جای خالی خواهربرادر و بچه های خوب و خیلی حس میکنم

تازه عروسم هستم شوهرم نمیذاره مسیرای دور و تنها برم

من هنوز کنار نیومدم همش دعا میکنم خدا هدایتشون کنه پیشقدم شه بیاد اشتی کنه یا اگه صلاح نیست خدا بهم ...

نمیدونم شرایط شما چطوریه، ولی اعضای خانواده من نه فقط یکبار ، بلکه بارها در حقم ناحقی کردن و آزارم دادن با کلامشون رفتارشون

بعد یه عالمه آسیب ازشون،به این نتیجه رسیدم دور بعضیاشون رو خط قرمز بکشم واسه همیشه

انشاالله که به خواسته قلبیت برسی

نمیدونم شرایط شما چطوریه، ولی اعضای خانواده من نه فقط یکبار ، بلکه بارها در حقم ناحقی کردن و آزارم د ...

منم فقد ی خواهر دارم ک فتنه ها البته از شوهرش نشات میگیره از موقعی ک شوهر کردم یسره ب هرنحوی سعی کرد مارو ازار زده بخاطرش مجبور شدم با ابجیم قطع رابطه کنم

منم فقد ی خواهر دارم ک فتنه ها البته از شوهرش نشات میگیره از موقعی ک شوهر کردم یسره ب هرنحوی سعی کرد ...

نمیتونم قضاوت کنم بین شما و خواهرت

ببین خود خواهرت چطوره 

اگه خرده شیشه نداره به درست کردن رابطه امیدوار باش 

اما اگه خودشم یه اذیتایی داره ،به نظرم بیشتر در موردش فکر کن

سعی کن با یه تراپیستم صحبت کنی،شاید دور از جون دچار افسردگی شدی که در این صورت دارو خیلی حالتو بهتر میکنه