2777
2789

حسودی میکنن

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

تاحالا ندیدم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شخصا با کسی بد نمیشم ولی بیشتر میرم سمت کسایی که مثل خودمن و خیلی خودشونو درگیر این روابط نمیکنن. 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اگه دختری تو دانشگاه وارد رابطه شد، خودشو بدبخت کرده...اگه همه فهمیدن ک دیگه خودش ب روز سیاه انداخته

چ ربطی داره آدمش مهمه

ترم سوم با شوهرم دوست شدم بعد تموم شدن درسش سربازی رفت ازدواج کردیم باهم 

چ ربطی داره آدمش مهمهترم سوم با شوهرم دوست شدم بعد تموم شدن درسش سربازی رفت ازدواج کردیم باهم

کسی که ب قصد ازدواج بوده ک نمیگم...دارم درباره دوستی صحبت میکنم...معمولا ب ازدواج و آدم درست ختم نمیشه

اگه دختری تو دانشگاه وارد رابطه شد، خودشو بدبخت کرده...اگه همه فهمیدن ک دیگه خودش ب روز سیاه انداخته

وا چرا اخه

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
ختم نشه میشه تجربهاشکالش چیه؟

گفتم ک چون محیط دانشگاه یه جوره تا سالها جلوی راه آدم سبز میشه...برای من و رشتمو دانشکاهم ک اینجوری بود...برای دختر معمولا اولین اشتباه آخرین اشتباهه و کسی بهش فرصت نمیده