2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورت میشه من شیمی رو داخل نیم ساعت میخونم 😂میرم مدرسه هم همش ۲۰ میگیرم

وای آفرین الان کلی از برنامم عقب موندم می‌خوام جبرانش کنم تو دی ماه ولی خیلی کند پیش میرم چیکار کنم 

خوب بعد اگه نرسیدم و یه تیکه موند چیکار کنم؟

وقتی تایمر بزاری شاید چند دفعه اول نتونی ولی بعدش میتونی توی زمان عادیش بخونی 

البته من که کنکور میدادم میگفتن زمانت که تموم شد بزن صفحه بعدی ولی من نمیتونستم باید صفحه رو تموم میکردم اگه نمی‌رسید توی تایمر ۵ دقیقه دیگه  زمان میگرفتم برای اون بخش تا صفحه تموم شه

نمیدونم چیکار کنم واقعا اعصابم خورده

منم واقعا اعصابم خورده خیلی کند میخونم ولی من کلاس دهم ام وقت دارم هنوز تا روش خوندن رو یاد بگیرم

ولی تو سال اخری هستی خیلی فاجعه اس اینطور 

منم واقعا اعصابم خورده خیلی کند میخونم ولی من کلاس دهم ام وقت دارم هنوز تا روش خوندن رو یاد بگیرمولی ...

دقیقا حالا روشی که گفتن امتحان میکنم ببینم چی میشه

یکی از راه حل ها، تایم گذاشتنه اول صبح یه دفترچه بذار جلوتاز صبحانه تا ظهر(و حتی خواب ظهرت رو مشخص ک ...

عزیزم کاری که گفتی انجام دادم واسه هر ص ۱۰ددقیقه گذاشتم الان ولی حس میکنم بلد نیستم اون مبحثو ولی میگم تست میزنم به جاش