2777
2789
عنوان

مامانم گفت کاشکی بمیری همه راحت شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 29 پست
ببخشیدا ولی اسکلی؟خودکشی واسه کنکور؟منم دوسال دیگه کنکور دارم ... درس اصلا تعیین نمیکنه تو بی مصرفی ...

من فرق دارم تنها سکوی پرتاب من قبول شدن دانشگاه من نه قیافه آنچنانی دارم نه بابام پولداره نه خودم هنر و مهارتی بلدم که بگم اگه کنکور قبول نشم گزینه های دیگه ای دارم 

مامانت چون نگرانته و ناراحته از نگرانی اینطوری گفته

کنکور و دانشگاه همه چیز نیس مثلا فکرمیکنی دانشگاه چه خبره؟ والا منم یه روز مثل تو فکر میکردم ولی واقعا خبری نیس صرفا هرکی درس خونده و مدرک گرفته به جایی نرسیده و خیلیا بدون دانشگاه رفتن یا با خوندن یه رشته کم طرفدار به جایی رسیدن

تو فقط تلاشت رو در حد توانت بکن و خودت رو اصلا خسته و اذیت نکن. توکل کن به خدا و بهش اعتماد کن و ازش بخواه به موقعیتی که برا تو مناسب ترینه برسونتت. اونجوری حتی اگه قبولم نشی مطمئن باش خدا موقعیت بهتری برات درنظر گرفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عصبانی شده ی چیزی گفته.حالا امسال نشد سال‌های دیگه.

من نمیتونم پشت کنکور اصلا همین الانم به زور دارم ادامه میدم چون راه برگشتی ندارم گیر کردم دوباره نمیتونم از صفر شروع کنم 

خیلیا بخاطر درس و تحصیل و کنکور خودشونو میکشن متاسفانه 😔چند سال پیش موقعی که مریضی کرونا رایج بود د ...

خیلی بده ... درس یه چیز حیاتی جا افتاده برای همه

من خودم دم امتحانام واقعا استرس میگیرم ولی به خودکشی تاحالا فکر نکردم چون هزاران راه برای موفقیت هست 

خدا و کائناتم دارن انرژی تلاش مارو حس میکنن صدرصد کمکمون میکنن  

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
من فرق دارم تنها سکوی پرتاب من قبول شدن دانشگاه من نه قیافه آنچنانی دارم نه بابام پولداره نه خودم هن ...

مثلا مگه ما بابامون پولداره؟یا استعداد خاصی داریم؟نه ابجی من

نمیگم کنکور نده یا ولش کن تو تلاشتو بکن اگه نشد خودکشی چه صیغه ایه دوباره کنکور بده این همه رشته 

تازه میتونی بدون کنکور تغذیه بخونی

میتونی دبیر شی

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
استعداد نداری یا علاقه اگه بحث علاقست بخون حتی شده به زور هنوز ندادی دارن اینو میگن وای به روزی که ب ...

استعداد رو دارم علاقه هم دارم ولی خستم دیگه حالم از هر چی امتحان و فشاره به هم میخوره تایم اینم ندارم بگم یه مدت فاصله میگیرم از درس بعد میام دوباره میخونم  یعنی تو وضعیم که تکون نمیتونم بخورم 

من نمیتونم پشت کنکور اصلا همین الانم به زور دارم ادامه میدم چون راه برگشتی ندارم گیر کردم دوباره نمی ...

کی گفته قراره از صفر شروع کنی؟ اگه پشت کنکور بمونی مطالب که قبلا خوندی رو کاملتر میکنی از صفر شروع نمیکنی

کاش می دونستی دوره کنکور چه بلایی سر من اومد داشتم نابود میشدم ولی فقط به خدا توکل کردم مطمئن باش هواتو داره

استعداد رو دارم علاقه هم دارم ولی خستم دیگه حالم از هر چی امتحان و فشاره به هم میخوره تایم اینم ندار ...

یه استراحت به خودت بده بخون به این فکر کن که از دستشون خلاص میشی میری پزشک میشی زیر منتشون نمیمونی

کی گفته قراره از صفر شروع کنی؟ اگه پشت کنکور بمونی مطالب که قبلا خوندی رو کاملتر میکنی از صفر شروع ن ...

میدونم از صفر نیستم ولی من نمیتونم خانوادمم جوری نیست که بزارن بمونم 

حرف شما درسته ولی خانواده من کلا رو من سرمایه گذاری کردن و اتفاقا هر روز هم رویاهاش ن رو بعد قبول من بهم میگن مثلا میگن تو قبول شدی هر شهری ما باهات میایم بابام میگه اگه تو قبول شی فلان و میشه بهمان میشه  حالا اوه قبول نشی این میشه مامانم همینجوری دقیقا همین داره عذابم میده خودم کم فشار رومه باید بکفمر اونا و برنامه هاشون هم باشم مامانم هی میگه فلانی اوه شد تو نشدی آبرومون میره اونا یه قرون واسه بچه شون خرج نکردن

حرف شما درسته ولی خانواده من کلا رو من سرمایه گذاری کردن و اتفاقا هر روز هم رویاهاش ن رو بعد قبول من ...

باور کن همین حرفا رو منم میشنیدم حتی بقیه منو خانم دکتر صدا میکردن الان ۹۰ درصد کنکوریا تو شرایط مشابه تو ان

خانوادت خیلی دوستت دارن که برات خرج میکنن به آرزوهات برسی مطمئن باش ناراحتیشون فقط بخاطر ناراحتی خودته لطفا هیچوقت خودتو عذاب نده و به خودکشی فکرنکن بخاطر خانوادت