2777
2789
عنوان

ولی خوشبحال اونای که🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 30 پست
اهااینجوری که اخه نمیشه دوستت داره اگه راه داره یکم روخودت کارکن🥲ولی الان بگم خدابده شانس یا زوده؟� ...

بگو زوده

بگو تو تازه داری از آب و گل در میای هنوز بچه ای چیزی از ازدواج نمیدونی من هنو ۱۸ سالمه اون ۲۲ سالشه

خو معلومه تو ۲۲ سالگی طرف دنبال ازدواجه 

من هنو بچه ام نمیخام ازدواج کنم اصن هیچ حسی ب این موضوع ندارم 

بنظرم بدون ازدواجم میشه زندگی کرد 

رله ولی در حد مجازیمن کلا ی بارم طرفو ندیدمدغدغه ام همینه دیگه اینکه چجوری بهش بگم ک ب فرض مثال بلای ...

منطقی براش توضیح بده که به دردهم نمیخورین

اگه سنش زیر۲۰که یه شاید یه عشق هیجانی و زودگذره شاید ازسرش بیفته

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو زودهبگو تو تازه داری از آب و گل در میای هنوز بچه ای چیزی از ازدواج نمیدونی من هنو ۱۸ سالمه اون ۲ ...

اها من فکر کردم بالای۲۰سنت

اینجوری که یک سال ازمنم کوچکتری😂به فکر مستقل شدنت باش اگه خانواده اوکی داری

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اهاااا اگه دلت باهاش نیس اون بیچاروهم بیشترازاین امیدوار نکن خواهر😅

نمیدونم زیادی مهربونم یا ک چی😂😂😂نمیخام امیدوارش کنم اصن رفتنمم بخاطر این بود ک خیلی آسیب ها زده بهم هم تو اوج فراموش کردنش دوباره خود لامصبش پیام میده

فک کنم این تاپیک کلا تاپیک من شد🥲

نمیدونم زیادی مهربونم یا ک چی😂😂😂نمیخام امیدوارش کنم اصن رفتنمم بخاطر این بود ک خیلی آسیب ها زده ب ...

منتطقی براش توضیح بده و بگو یکی بهتر نصیبت بشه ایشالا من میخام ایندمو بسازم فعلا توفاز ازدواج و اینا نیستم ازهمه جا بلاکش کن،حتی اگه میتونی سیمکارتتو عوض کن🙂

من خودم دیدم پسری که میگفت بعد تو نمیتونم زندگی کنم حتی نمیتونم باکس دیگه ای ازدواج کنم بعد چندماه بایکی دیگه نشست سرسفره عقد😂😂❤️‍🩹نگران نباش هیچ اسیبی به خودش نمیزنه 

اها من فکر کردم بالای۲۰سنتاینجوری که یک سال ازمنم کوچکتری😂به فکر مستقل شدنت باش اگه خانواده اوکی دا ...

سلام از آشناییت خوشبختم خواهر جان😂😂😂ببین ی دختر مستقل نیازی ب آقا بالاسر نداره درسته؟😂😂عقایدم عجیبه

سلام از آشناییت خوشبختم خواهر جان😂😂😂ببین ی دختر مستقل نیازی ب آقا بالاسر نداره درسته؟😂😂عقایدم ع ...

فدات😂❤️

نه ببین خیلیا الان اینجورین و موفقن توهم قطعا یکی ازهمونامیشی😃🌱

قربونت من تورو نمیداشتم چیکار میکردم چقد خوب شد ک تاپیک زدی😂❤❤❤❤

عزیزمممم🫠😂🫶🏻

منتطقی براش توضیح بده و بگو یکی بهتر نصیبت بشه ایشالا من میخام ایندمو بسازم فعلا توفاز ازدواج و اینا ...

این جواب خوبیه 😂😄پررررفکت👌❤

من میخام آیندمو ب تنهایی بسازمم میتونه دندون شکن باشه 

یکی بهتر نصیبت بشه هم دیگه اصن عالی 😚😍😂

این جواب خوبیه 😂😄پررررفکت👌❤من میخام آیندمو ب تنهایی بسازمم میتونه دندون شکن باشه یکی بهتر نصیبت ب ...

افررررین خیلیم عالی  موفق باشی😁❤️

متولد کدوم ماهی؟منم ۸۴ بدنیا اومدم ولی دی تولدمه فک میکنم ی چند ماهی باید بزرگتر باشی ازم😂

من مهر۸۴ام😃