2777
2789
عنوان

ولی خوشبحال اونای که🙂

177 بازدید | 30 پست

هم از خانواده شانس اوردن هم ازازدواج،خوشبحالتون🫠

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماکه تو جفتش بد اوردیم

هعی منم ازخانواده شانس نیاورم🥲

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

در ابتدا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😂چرا ؟من اتفاقا یکیو دارم ک خیلی دوسم داره ب گریه ا ...

چقدر بده عشق یک طرفه🥲

نمیخام شریک زندگیم این فرد باشهولی این آدمی ک من میبینم تا منو نگیره دس بردار نیس

اگه خواستگار وایناست چندجلسه برو باهاش بیرون شاید به دلت بشینه

الان نزدیک دو هفته از هممممه جا بلاکش کردم 

میگه چرا رفتی 

میگم از دستت شاکیم چرا زنگ زدی خودتو جای فلانی جا زدی من دیگه نمیبخشمت 

استیکر گرررریه گزاشت گفت اگه منو ولم کنی میرم بلایی سر خودم میارم 

من چیکار کنم😂😂😂😂

الان نزدیک دو هفته از هممممه جا بلاکش کردم میگه چرا رفتی میگم از دستت شاکیم چرا زنگ زدی خودتو جای فل ...

رله؟خواستگاره چیه؟؟

اگه نمیخایش تکلیفو زودتر براش روشن کن اسیب نبینه خیلی بده اینجوری😔

چقدر بده عشق یک طرفه🥲

میدونم نگا من از این آدمای بی تفاوتم

اون سرشار از عشق و گرمی و ....

من گاهی اوقات میشینم با خودم فک میکنم ک کسی منو اندازه ی این آدم دوس نداره 

ولی حوصله ی ازدواجم ندارم 

محمدام ک قشنگ بگیرن دس از سر من برنمیداره این محمد

میدونم نگا من از این آدمای بی تفاوتماون سرشار از عشق و گرمی و ....من گاهی اوقات میشینم با خودم فک می ...

اهااینجوری که اخه نمیشه دوستت داره اگه راه داره یکم روخودت کارکن🥲

ولی الان بگم خدابده شانس یا زوده؟🥲😂

رله؟خواستگاره چیه؟؟اگه نمیخایش تکلیفو زودتر براش روشن کن اسیب نبینه خیلی بده اینجوری😔

رله ولی در حد مجازی

من کلا ی بارم طرفو ندیدم

دغدغه ام همینه دیگه اینکه چجوری بهش بگم ک ب فرض مثال بلایی سر خودش نیاره

راهمون دوره بعد کلا از لحاظ سلایق ب هم نمیخوریم 😂😂😂

اهاااا اگه دلت باهاش نیس اون بیچاروهم بیشترازاین امیدوار نکن خواهر😅