2777
2789

بنظرتون تغییر میکنه؟متنفرم از بچه مخصوصا اگه خودم بزام

چندشم میشه واقعا

بنظرتون بزاعم حسم همینه یا ن

تو فقط بزا

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همین بودم،ولی خب وقتی ازدواج میکنی نمیتونی خودت تنهایی تصمیم بگیری،باید با کسی ازدواج کنی که اونم بچه نخواد یا اینکه کلا مجرد بمونی

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما که عاشق بچه بودیم و بچه دار شدیم جا خوردیم از این همه اذیت و مسیولیت ولی واقعا تنها موجودی هست که ...

د ست داشتن به قیمت اذیت شدن خودت .‌همش نگرانی مریض نشه نیفته .‌.خیلی بده بچه دار نشو